İtalya'yı ayağa kaldıran söylenti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
İtalya'yı ayağa kaldıran söylenti!
Kaçakçılık, şantaj, kumar ve seks ticareti yapan bir mafya grubunun futbol takımı almak istemesi İtalya'yı karıştırdı.
İtalyan polisi, bir silahlı organize suç çetesinin, Serie A kulübü Lazio'yu satın almak için girişimde bulunduğunu açıkladı.

Napoli mafyası Camorra'nın bir kolu olan Casalesi ailesinin, Lazio'yu üçüncü şahıslar aracılığıyla satın alma girişimi İtalyan polisi tarafından engellendi.

Kaçakçılık, şantaj, kumar ve seks ticareti başta olmak üzere sayısız yaşa dışı işte parmağı bulunan Casalesi ailesinin Lazio'yu eline geçirme planı, Roma'da 'Kırık Kanatlar' adı altında yürütülen bir operasyon sonucu ortaya çıkarıldı.

Polis, aralarında İtalyanların yanı sıra yabancıların da bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.

Lazio başkanı Claudio Lotito, kulübü, Lazio'nun eski oyuncusu ve başkanı Giorgio Chinaglia'nın önderliğindeki konsorsiyuma satmaması halinde öldürüleceği yönünde 'Ultralar' isimli fanatik taraftar grubundan aldığı iddia edilen tehditler üzerine, 2006 yılında polis tarafından koruma altına alınmıştı.

Chinaglia bu süreçte kayıplara karışırken, Lotito da Lazio'nun hisselerini bir başka ortağa devretmesiyle ilgili olarak mahkeme ifade vermişti. Hala devam eden davanın sanıkları, hiçbir şekilde yasa dışı eylemde bulunmadıklarını iddia ediyor.

İki Serie A şampiyonluğundan sonuncusunu 2000 yılında kazanan Roma şehrinin kulübü Lazio, geçtiğimiz sezonu 12. sırada bitirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
958
Cevap
1
Görüntüleme
699
Marco Laren
Cevap
9
Görüntüleme
4K
Bruce Lee QQ


Üst Alt