İtalyan 'şaka'sı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
İtalyan 'şaka'sı!
Kocaman’ın hevesi kursağında kaldı: Gözdesi 15 Milyon Euro'ya JUVE’ye gitti

‘1 transfer yap’ deseler gözü kapalı Krasiç’i alacak olan Kocaman’ın hevesi, Sırp yıldızın 15 milyon Euro’ya Juventus’a gitmesiyle kursağında kaldı

F.BAHÇE teknik direktörlüğü için artık geri sayıma başlayan Aykut Kocaman’ın Milos Krasiç aşkı bir başka.. Defalarca çıplak gözle seyrettiği Sırp yıldızı, yeni sezonda kuracağı takımın sağında düşünen sportif direktöre, İtalyanlar adeta ’şaka’ yaptı.

DEVAMLI olarak 26 yaşındaki futbolcu için yurt dışına giden ve oyuncuyla da görüşen Aykut Kocaman, dün Krasiç’in İtalyan kulubü Juventus’a 15 milyon Euro bonservis bedeliyle satıldığını duyunca resmen yıkıldı. Kendisinin yaptığı teklifin aynısına Juve’ye giden oyuncu, şu anlık tüm planları alt üst etmiş durumda.

TÜM planlarını Sırp yıldız için yapan ve oyuncuyu da Türkiye konusunda ikna eden Aykut hocanın planlarını, Juve gibi güçlü bir kulüp araya girerek bozdu.. Şimdi Kocaman, elindeki diğer alternatifler üstünde yoğunlaşacak. Çünkü Kocaman Mehmet Topuz’dan çok memnun ama sağ kanadın onun için doğru yer olduğunu düşünmüyor.


TREZEGUET İDDİASI

ÖTE yandan Kanarya’nın Juventus’lu Trezeguet ve Zebina ile ilgilendiği iddia edildi. Yönetim Fransız golcü için daha önce de girişimde bulunmuştu.

CSKA Moskovalı Krasiç, geçen sezon Devler Ligi’nde takımının Beşiktaş ile oynadığı 2 maçta da fileleri sarsmayı başardı. Rusya liginde ise 20 asist yaptı.
 


haltie

haltie

Üye
iyi oyuncuydu zaten bize gelmesi zordu hatta juventus bile iyi kapmış ben ingiltereye gider dedim ama olmadı
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
öyle oyuncuları kaptırırlar mı ya..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt