İsviçre Hükümeti, Yasayı Geri Çekmek İçin Düğmeye Bastı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
İsviçre Hükümeti, Yasayı Geri Çekmek İçin Düğmeye Bastı
İsviçre’de bir çeşit senato görevini yapan Eyaletler Konseyi Başkanı Erika Forster-Vannini, Müslümanlara hitaben yaptığı açıklamada “Minarelerin yasaklandığı için çok üzgünüz. Hükümetimiz yanlış bir kararı aldı. Size söz veriyorum: bu yasa iptal edilecek. Hükümetimiz bu konu üzerinde çalışmaya başladı” ifadeleri kullandı.
İsviçre’de “minare yasağı”na ilişkin yoğun tartışmalar sürerken bir çeşit senato görevini yapan Eyaletler Konseyi Başkanı Erika Forster-Vannini, yasaktan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, “Hükümetimiz yanlış bir kararı aldı. Size söz veriyorum: bu yasa iptal edilecek. Hükümetimiz bu konu üzerinde çalışmaya başladı” dedi.
Radikal Demokrat Erika Forster-Vannini, ülkede düzenlenen referandumda “minare yasağı”nın büyük bir çoğunlukla kabul edilmesi üzerine yaşanan sarsıntı sürerken Müslümanlara hitaben bir açıklama yayımladı. Forster-Vanini’nin “Sevgili Müslümanlar” diye başlayan açıklaması aynen şöyle:
“Sevgili Müslümanlar Minarelerin yasaklandığı için çok üzgünüz. Hükümetimiz yanlış bir kararı aldı. İslam ve Müslümanlara saygı göstereceğiz. Ancak her insan hata yapabilir. Bir hata yaptık. Size söz veriyorum: bu yasa iptal edilecek. Hükümetimiz bu konu üzerinde çalışmaya başladı. Saygılarımla.”

Odysseus

Odysseus

Üye
Yusuf 1 taneydi görüyorum ki 2 olmuş

Yusuf Yusuf...

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kendileri etti kendileri bulacaklar..tutuştular..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...