İstinye Park'da Bomba Paniği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
İstinye Park'da Bomba Paniği

İş, politika, sanat, sosyete, spor camiasının uğrak mekanı olan İstinye Park alışveriş merkezinde bugün akşam saatlerinde bomba paniği yaşandı. İstinye Park alışveriş merkezinin karşındaki otobüs durağında unutulan bir okul çantası paniğe neden oldu. Unutulan okul çantasını fark eden İstinye Park’ın güvenliği, durumu polise bildirdi.


İstinye Park’da alışveriş yapan vatandaşlar, otobüs durağında bomba şüphesi olan bir çanta olduğunu öğrenince panikleyerek alışveriş merkezinden çıkmaya başladılar. Panikleyerek alışveriş merkezinden çıkan vatandaşları görevli güvenlik görevlileri sakinleştirerek şüpheli çantadan uzak yürümeleri için yönlendirdiler.

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, önce İstinye sahiline inen yolu gidişli-gelişli trafiğe kapattı. Ardından hazırlıklarını yapan bomba imha ekipleri unutulan okul çantasını fünye ile patlattılar. Fünye ile patlatılan çantanın içerisinden okul kitapları ve kıyafetler çıktı. Unutulan çantanın içerisinde bomba çıkmaması vatandaşları ve emniyet yetkililerine derin bir nefes aldırdı. Polis, yaklaşık bir saat süre ile trafiğe kapatılan yolu açtı. Bu esnada, panik ile İstinye Park alış veriş merkezinden çıkan vatandaşlar, tekrar alışveriş merkezine girerek alışverişlerine devam ettiler.
KAYNAK:





 
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Benim oradan geçeceğimi öğrenince hemen tuzak hazırlamışlar, pislikler : ?
 
  • Beğen
Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

phasan
Cevap
10
Görüntüleme
589
İhtiyar007
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
260
hikmet366
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
300
doctorrr


Üst Alt