İsteyen gelsin. Zorla güzellik olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İsteyen gelsin. Zorla güzellik olmaz :D
arkadaşlar günlerdir beni bir numara rahatsız ediyo. Ne yaptıysam önüne geçemedim. Benimde aklıma bi fikir geldi. Hamurabi misali dişe diş göze göz. Araya bildiğiniz kadar arayın . Ben önce adamın derdini anlatıyıp size. Arıyo sen bizim kıza laf atmışsın dio küfredio bende küfredip kapatıorum. Kimsin falan die sordum cevap yok Ankara İncesu mu dedi biyeri söyledi oraya gel diyip duruo adamıda tanımıorum. İnsan gibi konuşmayıda bilmio bende dedimki benim canım forumumun değerli üyeleri bi göz dağı verse sen kimsin bizim arkadaşı rahatsız ediyomuşun falan deseler fena olmaz. Tabi forum kurallarına aykırımı emin değilim. Kuralları biraz inceledim ama bu konuyla ilgili bi yasak görmedim. Numarayı veriyim ben:03742236604. Galiba ev telefonu ama bi bilgim yok. Bu arada ben istanbuldayım adamın derdi ne anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

lolaman

Üye
Hallederiz

Tepkiler: senhor_diabo
    Konu Sahibi
inci onuda denerim sağol loloman

lolaman

Üye
bu herif psikopatmış ugraşamam bunla

inciye açtım başlık panpa ama takmadı adamlar

Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve senhor_diabo
    Konu Sahibi
sağolun pampalar lola adam ne dedi merak ettim kafayı bozmuş gibi geldi banada

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
sıcak yaz gecelerinde muhabbetçi bulmuşun işte daha ne istiyosun.

Bizde senin kine benzer ses kaydı var adam biz aşiretiz diyor bizim hanıma mesaj atmışsın diyor küfürü basıyor

taa ilk cep telefonlarının çıktığı zamanlarda ben de aldıydım bi tane böyle kütük gibi

adamın biri beni arıyodu "sen benim kariya galpli galpli mesajlar gönderiyomuşun" dedi.
işin ilginç yanı, elimdeki telefonun mesaj desteği yoktu, sadece arama yapılıyordu

Tepkiler: Elektr0

oda iyiymiş

Konu Sahibi

bugün aramadı demek ki güzel bi çözüm

bu numara çok ilginç

Tepkiler: levasinay
süper bı yöntem bılıyorum ama dıyemem
bana takılan sapık o yöntemden sonra arayp özür dıledı

Tepkiler: Elektr0 ve Silinen Üye 166392
anlat yaw nolacak

Biz de bana takılan zenci bi kız vardı tipsizin tekiydi arkadaşa vermiştim telefonu ben polis diyodu konumunuzu tespit ettik diyodu kız da saf bişeymiş ağladı hemen bende hikaye bitmez

Tepkiler: Tuba.Erva
buraya girmeden önce hiç gülecegim yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...