İstenmeye gelen kızlar neden kahve yapar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
İstenmeye gelen kızlar neden kahve yapar?
Bu damada verilen bir mesajdır ve yer yer çok çeşitlilik gösterir. İşte bu kahve sunma geleneği ile damada verilmek istenen mesajlardan örnekler:

"Benimle evlenirsen sana geceleri uyku yok. Önden söyleyeyim de sonra mıçını devirip yatma. Enerjini topla, uyuma!"

"Bu sana yapıp yapacağım son kahve. Doya doya iç. Evlendikten sonra sen yapacaksın ben içicem. Hele bir köpüklü olmasın, anyayı konyayı göstericem..."

"Bi fincan kahvenin 40 yıl hatırı var. Bu durumda evliliğimizin ilk 40 yılı için benden fazla bi şey bekleme. İşine gelirse..."

"Balayında Brezilya'ya gidiyoruz. Ona göre."

"Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir. Tükürdüğümü yalamam. Üstelik sana da böyle içiririm..."

blackmetalic

blackmetalic

Üye
''Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. ''

haahaaahaaaa.......:kop:......

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
"Benimle evlenirsen sana geceleri uyku yok. Önden söyleyeyim de sonra mıçını devirip yatma. Enerjini topla, uyuma!"

"Balayında Brezilya'ya gidiyoruz. Ona göre."

"Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir. Tükürdüğümü yalamam. Üstelik sana da böyle içiririm..."

bunlar çok komikmiş sağol:ehe:ehe:ehe

Altun.

Altun.

Üye
o zaman ben nescafe alym

yusufucan

yusufucan

Üye
Kahve İçmem Artık :D Kız isterken

_dumanist_

_dumanist_

Üye
:ehe güzelmiş :ehe

siberson

siberson

Üye
benim evlenmeye biraz daha zaman varda ama evlenmeyi düşünürsem (ki biraz zor) yanımda birtanane imam götürürüm cenaze namazında orda kılarız hepberaber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...