Uygulama istekte bulundugunuz parça calinamadi hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

JoBros

Üye
    Konu Sahibi
istekte bulundugunuz parça calinamadi hatasi
Öncelikle foruma bugün kaydoldum bu hata yüzünden, konuyu yanlış yere actiysam kusuruma bakmayın lütfen...

htc desire sv ye sahibim geçen güne kadar telefonda gayet memnun şekilde müzik dinleyebiliyordum ama bi anda google play müzik bu hatayı vermeye başladı, müzik bölümünden dinledigimdede benzer hata veriyor, telefonu fabrika ayarlarina dondurdum olmadi hafıza kartını bicimlendirip yeniden yukledim şarkı olmadı, şarkıları pc den ve tel den silip bir daha yukledim yine olmadı annemin telefondada calmiyor.. tuhaf olan dediğim gibi bi anda olması düne kadar oynattığı şarkıyı şimdi oynatmiyor.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

bu arada htcnin yardım amaçlı mail adresinede sıkıntımı yazdım ama daha dün akşam yazdigimdan henüz geri donmediler..resimde atabilirim hata ile ilgili ama nasıl atıldığını bilmiyorum kusura bakmayın :)

serif55

serif55

Üye
Dostum müziklerinde lisans sorunu var gibi duruyor çünkü sorun sadece senin kullandığın programda, senin telefonunda değil başka cihazlardada oluyorsa internetten rastgele bi müzik indir birde o şekilde dene çalacak mı bakalım

Misafir - 159243

<ayarlar - uygulamalar(uygulama yöneticisi)- google play müzik- durdurmaya zorla < bu sırayı takip et tekrar çalıştır

Üst Alt