FearleSS.28
Üye
lütfen yardım edin
Hocam telden girdigim icin market linki atamiyorm bana parking mania tam surum bulabilirmisin?
kısa mesajları otomatik silen uygulama arıyorum. varsa çok iyi olur hocam :-)
nova 320X480 gio icin apk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızHocam bu oyunu uploadedersen sevinirim teşekkürler
hocam upload edipde turbobit falan bişey yüklesene üyemi olacam şimdi o siteye yapam elini gözünü sabunlıyım
PhotoDownloader Plus 2.7
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi bende 2.6 surumu var plus version fakat sorunlari var. Bana 2.7 plus versiyon lazim. Normal yani playdeki ucretsiz versiyonunda fotograflar kucuk cikiyor. Programida yeni aldim babam guncellememe izinvermez bulursan minettar kalirim.
hocam malesef istediğiniz uygulamayı bulamadım açıkçası ne işe yaradığını da anlamadım. free olanını yükledim sadece facebook dan fotoğraf indirmeye yarıyor. bunun için alternatif programlara bakılabilir. yine bakmaya devam edeceğim bulabilirsem ilk sayfadaki ilk mesajımın altına koyarım.
Benim facebookta 7 tane sayfam var ve herbirinde yaklaşık 3Bine yakın fotoğraf var fakat facebook hesabım silindi. O fotoğrafları almak için çok uğraştım bilgisayardan ama olmadı. Şimdi bilgisayarı sattı babam. Mecburen telefondan indirecem ve tek indirebileceğim program bu.
- - - Eklendi - - -
Zaten anlamadıgım 5-6 dolarlık programı 10 kişi bile indirmemiştir ama internette bulunur bu program 1 dolar ve 500e yakın kişi indirmiş ve hiçbir yerde yok. Kredi kartım olsa yada playde başka ödeme yöntemi olsa alacam ama malesef yok.
hocam dediğim gibi bildiğim yaklaşık 40-50 siteye baktım ama hiçbirinde bu program yok sana şuan yapabileceğim en mantıklı teklif bir internet kafeye gidip veya bir arkadaşına ordan resimleri indirip alman.
Öylede denedim çok uzun oluyor teker teker indirmek. Neyse yinede saol olmadı artık bi kredi kartı falan bulup satın alacaz alırsamda Foruma koyacam belki arayan olurHatta bu aksam 2.6 sürümünü koyayım
Mustafa Hocam bu oyunu bulabilir misiniz? Adı: Sniper Vs Sniper
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler hocam elinize sağlik..
" Nova" adlı oyunun herhangi bir versiyonunun galaxy ace uyumlu olanı ben buldum fakat siyah ekranda kalıp crash veriyor mobilde oldugum icin markette bulamadım linki.
- - - Eklendi - - -
hocam nova yı buldum sd dosyası ile birlikte yalnız sd dosyası 1.65 gb onu ben tek part olarak upload edeceğim. siz indirebilirmisiniz ?
data dosyasını apk dende çekebilirim farketmez yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?