İstek

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
İstek
Arkadaşlar eskiden sürekli oynadığım Tomb Raider ve Splinter Cell Chaos Theory'nin 6630'da çalışan versiyonunu arıyorum. Eskiden striker29 nickli bir arkadaşın açtığı konudan indirip kuruyordum. Ancak artık o konuların hepsi tarih olduğundan linkleri de çalışmıyor haliyle. Elinde striker29 nickli arkadaşın konularından Tomb Raider ve Splinter Cell Chaos Theory'si olan varsa bir siteye yükleyebilirse çok makbule geçer. Ne burda ne de internette çalışan bulamadım. Hatta şunu açık söyliyeyim striker29 nickli arkadaşın konusu olduğu gibi diğer forumlarda birebir kopyalanmış :=) Oyunlar N-Gage oyunlarıdır. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. 6630 için istiyorum oyunları.
 


michael myers

Üye
they day after tomorrow n70 jar bu siteye yüklermisin
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben buraya istekte bulundum dikkat ettiysen. 30 kişi bakmış tek bir kişiden de cevap gelmemiş. Belli ki okuyanların hiç eski telefonu olmamış.
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
50 kişi okumuş ve bir kişiden de ses çıkmamış ya. Helal olsun.
 
vhd

vhd

Üye
Ne gibi bir ses çıkmasını bekliyorsunuz? Bakanlarda bu oyunlar yok demek ki ve yorum yapmamışlar.
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Ben bakanların oyun var ya da olduğu için baktıklarına inanmıyorum. Yıllarca forum sitelerinde çalışmış biri olarak ben forumlarda takılanların büyük çoğunluğunun boş boş bakıp çıktılarını çok iyi bilirim. 50 kişiden bir tanesinin ne n gage den ne de yazdıklarımdan bir şey anladıklarını zannetmiyorum. Eğer bir yazıyı 50 kişi okuyup bir tane bile cevap verilmiyorsa ondan umudu kesme zamanı gelmiş demektir.

- - - Eklendi - - -

Konunun kilitlenmesini istiyorum. Tomb Raider'i buldum, keşke Splinter Cell'i de bulabilseydim. Neyse ben de oynamam artık bir şey eksilmez.
 


Üst Alt