istek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamza271970

hamza271970

Üye
    Konu Sahibi
istek
uydu bulma yani dijital uydu çanağı ayarlamak icin syimbian prg varmı iphonede var .bizim bilir kişilere sesleniyom prg ramları parcalıyor doğruyorsunuzda türünü deyiştirme imkanınız yomu .varsa bu isteğime bi el ayak kafa atdanız siye zahmet.saygılar maxicep dünyası

maklube

Üye
ilk cumleden sonrasini anlamadim

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
hamza271970

hamza271970

Üye
    Konu Sahibi
10 yıldır nokia programları kulanıyorum faydalı prg lar 2/3 tane diyebilirim yol haritasi kıble buiucu bunlardan gercek fayda buluyorum geri kalan çoğunu kuruyorum 3 yaşında cocuğum oyuncak olarak kulanıyor nokia cıktığında iphonenin i si yoktu şimdi prg larıyla özelikleriyle 3 le 60 yaş arasındaki insanların göz bebeği oldu. Bilmemki yanılıyormuyum saygılar

- - - Eklendi - - -

ilk cumleden sonrasini anlamadim

teli havaya tutuyorsun turksat hotbırd yanı uydu defeceleri gösteriyor sende çanağını ayarlıyorsun o yöne

seyfipasa

seyfipasa

Üye
hadi ölek

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hangi programı parçalayıp içine ne eklemeyi düşünüyorsun uydu bulması için anlamadım :hmmm
heralde istek yaptığına göre bu konudada bir fikrin vardır

hamza271970

hamza271970

Üye
    Konu Sahibi
kısacası mesela andoid prg ları syimbiane cevirmek yokmu bi yolu yani tür deyiştirmek

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yok kardeşim. olsa olurdu. ufak bi araştırma ilede sonuca ulaşabilirdin. o tür bi uygulama olduğunu da zannetmiyorum konu locked.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kısacası mesela andoid prg ları syimbiane cevirmek yokmu bi yolu yani tür deyiştirmek

o programları çevirmek öyle kolay olsaydı bizim telefonlar bayram ederdi dostum :)

bir pes 2011 efsanesi var o kadar

hamza271970

hamza271970

Üye
    Konu Sahibi

o programları çevirmek öyle kolay olsaydı bizim telefonlar bayram ederdi dostum :)

bir pes 2011 efsanesi var o kadar

anladım şeker kardeşim de o şahhane prg lar niye bizden cıkmıyor onu anlamadım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
pusula uygulamasının kodları değiştirilebilir kıblenin koordinatları yerine türksat 3a uygusunun koordinatları girilebilir. ama sadece yön kısmı için yatay dikey olayı nasıl olur onu bilemiyorum aşağı yukarı yatay çizgi 0 ele alırsan 45 50 derecelik bir açı da ona konulabilir al sana nokta atışı türksat 3a uygusu :) şaka değil mantık budur.

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
pusula uygulamasının kodları değiştirilebilir kıblenin koordinatları yerine türksat 3a uygusunun koordinatları girilebilir. ama sadece yön kısmı için yatay dikey olayı nasıl olur onu bilemiyorum aşağı yukarı yatay çizgi 0 ele alırsan 45 50 derecelik bir açı da ona konulabilir al sana nokta atışı türksat 3a uygusu :) şaka değil mantık budur.

nokta:)

hamza271970

hamza271970

Üye
    Konu Sahibi

esprin icin teşekür.sadece türksat deyilki sitemizde detaylı resimli iphone prg mı kamerada tüm uydular gözüküyor enlem boylam dereceleriyle onu kastetmiştim.mübarek ne kamera varsa iphonede röntgen filmi gibi gösteriyor tüm uyduları ha diyeceksiniz git iphone al biz nokiaya aşinayız iphone fiyatında nokia aldım ama nokia o fiyata bizi alamıyorrrr.(((

23palulu23

23palulu23

Üye
esprin icin teşekür.sadece türksat deyilki sitemizde detaylı resimli iphone prg mı kamerada tüm uydular gözüküyor enlem boylam dereceleriyle onu kastetmiştim.mübarek ne kamera varsa iphonede röntgen filmi gibi gösteriyor tüm uyduları ha diyeceksiniz git iphone al biz nokiaya aşinayız iphone fiyatında nokia aldım ama nokia o fiyata bizi alamıyorrrr.(((

sinirini kullanıcılardan çıkarmana anlam veremedim. İkincisi telefondan uydudan tv mi izlemej istiyosun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...