istek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
istek
resimlermi gizlıcek bir program varmı

SuaT6027

SuaT6027

Üye
gizlemek değilde klasoru sıfreleyecek bır program bulabılırsınız...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

xplore dosya yöneticisi ni tele kur resmin üzerine gel parmağını basılı tut karşına menü gelir özellikler de ordan gizle seçeneğini işaretle telefonu kapat aç işlem tamam dır. :))
not: xplore programını symbian^3 uygulamalar/dosya yöneticileri bölümünden bulabilirsin......

AHMED...

AHMED...

Üye
gizleyecegin dosyanın üzerine gel sonra menü > dosya >özelliklere baş oradan karşına çıkan pencereden gizli nin yanındaki kutucuğu doldur tekrardan bakmak istersen o resme veya dosya ya menü >araçlar >ayarlar bölümünü izle orada en üstte gizli dosyaları göster var yanındaki kutuyu işaretle gizlediğin dosyalar hangi bölümdeyse orada gözükür.
Not. Bu işlemleri yaptıktan sonra telefonu açıp kapatmana gerek yoktur. Dostum

haggar73

haggar73

Üye

kardeşim x-plore isimli programı yükle. Forumda var. Türkçe desteklidir. Programa gir. Dosya veya klasörde resimlerin olduğu yere gel. Menu/dosya/özellikler den " gizli"yi işaretle ve çık telefonu yeniden başlat. Dosya veya seçtiğin resimler gizlidir artık. Sen istediğinde bu programdan görebilirsin. Programa şifrde koyabilirsin.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
xplore gıderse nolacak ? :D resımler pat ortada:D :D hahay :D en guzelı sıfrelı yontem beyler yıne soluyorum

mesut1979

Üye
veya best crypto programinida kullanabilirsin.

haggar73

haggar73

Üye
telefonu bilgisayara bağlayıp yine istediği şekilde ulaşabilir. X-plore dosyayı kendi bünyesinde gizlemez. Sadece özelliğini değiştirir. Bu özelliği destekleyen her programla eski haline getirebilirsiniz

Fatih BaKeR

Üye
Onward Mobility MobiSecretPremium programını öneririm. Gayet hızlı bir şekilde galerideki ya da belirlediğin klasörlerdeki resimleri ne varsa gizliyor.

AHMED...

AHMED...

Üye
ben kaç yıldır x ploreyi kullanıyorum yoğun olarak bir kere bile sorun yaşamadım

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
sagolun

fuzzzuli

Üye
en iyisi telefonu bilgisayara bağla bilgisayardan fotoların olduğu klasöru gizli yap en güzeli bence ben öyle yaptım.

distakjo

distakjo

Üye
touch hider. Super program. Forumda var mobil oldugum icin link veremeyecegim.

cihatyılmaz

Üye
kardeş depo hafızada cities isimli bi klasör var oraya at ozaman görünmüyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...