[istek]windows açılış sesi dostlar herkese merhaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga_0074

aga_0074

Üye
    Konu Sahibi
[istek]windows açılış sesi dostlar herkese merhaba
[COLOR=""][SIZE=""]ben sizden bir program isteyecektim ama bulamadım çok aradım..
Telefonum 5800 xm hecksiz signed yani..
Aradığım program ise telefonun açılış ve kapanış sesini değiştiren bir program pc deki gibi bir ses yani windows sesi..telefonum açılır ve kapanırken windowsun sesiyle olsun istiyorum şimdiden tüm yardımı dokunan kardeşlerime teşekkür ediyorum..ve lütfen sertifika hatası vermesin..saygılar[/SIZE][/COLOR]

aga_0074

aga_0074

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]kimse yardım etmeyecek mi dostlar..[/SIZE][/COLOR]

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Program ile olur ama teli hacklemen gerek...

Joker.

Joker.

Üye
Marjinal Kardeş İmkansız Diye Bir Şey YOKTUR ;)

Geldik senin sorununa şimdi telefonuna hacklemen gerek başka türlü zor olur .
Buyur hackleme konusu:www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazil...akika-da-hacklemek-79-547695.html#post4965961

Şimdi Geldik Önemli Bir Adıma Daha.
x-plore adında bir dosya yöneticisi kurmalısın pek işimize yaramayacak ancak işlem için gerekli .
Buyur İndirme Konusu :http://www.maxicep.com/symbian-s60v...erde-yok-anl-farki-27-261161.html#post4977661

Üsteki adınları yaptıysan sıra geldi ses efectini yapmaya
şu programı kurmalısın
konusu:http://www.maxicep.com/symbian-s60v...zigi-degistirme-unisigned-an-wa-r-307000.html

Kurduysan telefonu yenidenbaşlat (aç kapa) windows başlatma sesi gelir ancak ekran bi farklı şimdi onu tekrar nokia elleri yapıcaz.
Şu resmi kaydet:

Kaydettikten sonra ismini startup.gif yap .
Not:.gif uzantısı

Bu adımıda yaptıysa şimdi xploreyi aç ve kaydettiğin resimi ismini değiştirdiğin (startup.gif diye) resmi bul ve x plore ile C/boot klosörüne taşı ordaki dosyanın üzerine yazsın .

İşlemler bitti şimdi telefonu yeniden başlat ;)

Not:Bütün Adımları Mobil İle Yap
Birde c/boot klasöründeki müzik ve resim ile oynaya bilirsin
isimleri startup olmak şartıyla tabi.

Yapamadıysan yorum at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt