Faturasız / Faturalı İstek veya sorunlariniz varsa soleyin...

Sponsorlu Bağlantılar

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
İstek veya sorunlariniz varsa soleyin...
turkcell ile ilgili bir sorununuz var ve cevabini bilmiyosaniz sorun yeter....

konuyu begenmeden sorana cavap vermem

...Gskemal226...

• Beğen
Tepkiler: heathrow

murat.122a

murat.122a

Üye
turkcell internet hızı (turbo) gerçekten 43mbit hız verebiliyormu yoksa teorik olarakmı 5mbit in üzerine çıkanı hiç duymadım

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bu konu cok tartisildi ama sana dogru cevabi veriyim bu turkcellin hizi turbo hizi sadece telefona gore.degisiyor ornek bu hiz normalde 42 mbit ama s3mini 12mbit iniyor Turkcell in kendi telefonu olan t40 ve maxiplus 40mbit s4 de ise 17mbit dir

umarim anlamisindir kardesim yardimci olduysam ne mutlu bana kardesim...b.

murat.122a

murat.122a

Üye
turkcell in kendi telefonu t40 turbo interneti desteklemiyor 7.2 mbit hız imkanı sunuyor
kardesim bu konu cok tartisildi ama sana dogru cevabi veriyim bu turkcellin hizi turbo hizi sadece telefona gore.degisiyor ornek bu hiz normalde 42 mbit ama s3mini 12mbit iniyor Turkcell in kendi telefonu olan t40 ve maxiplus 40mbit s4 de ise 17mbit dir

umarim anlamisindir kardesim yardimci olduysam ne mutlu bana kardesim...b.
Sen kendi gözünle gördünmü

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
yani kendi sahsen denemedim ama bununla ilgili videolarda bulunuyor videoya inanmam diyorsan bilemem ama gerckten onaylanmis bir video

murat.122a

murat.122a

Üye
yani kendi sahsen denemedim ama bununla ilgili videolarda bulunuyor videoya inanmam diyorsan bilemem ama gerckten onaylanmis bir video
Kardes kusura bakmada t40 o hıhı vermesi imkansız 7.2 mbit vere bilir t40 ı inceledim net te teknik özellikleri ne bak

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
tm bakıyorum...

heathrow

heathrow

Üye
Aşağıdaki kampanyadan 1 GB kazandım:

Aşağıda yer alan kampanyadan 1 GB daha kazandım:

Tarifem ise şu:

Önce hangi internet paketinden düşecek kullanımım? İkinci olarak hangisinden düşecek? Son paket hangisi olacak? :D

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
?

Üst Alt