[İstek] v52.0.101 için N8 icon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quantanium

Quantanium

Üye
    Konu Sahibi
[İstek] v52.0.101 için N8 icon
5800 orjinal v52.0.101 için binh24 ün son yaptigi 28 şubat güncellemesindeki n8 iconlarini rofs2 ye attım..Başkada mod kurmadım..Ama telefon acılmadı..Yardım istiyorum..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
e7 icon karısımı var.deneyeyim bende çalışırsa uplarım.istersen tabi..

fnldstntn

Üye
orijinal fw de rofs3 atman gerek...eğer c6 tabanlı ise ozaman rofs 2 atmalısın....

Quantanium

Quantanium

Üye
    Konu Sahibi
Rofs 3 de attim acilmadi gene telefon..

@Berkan (:

Kardeşim n8 iconları lazım sağolasın..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
sana tavsiyem binh24'ün core ve rofs2 dosyasını kullan.

o zaman rofs3 mü 2 mi derdin olmuyor.

c6'da kullandığım ikon paketini orjnal yazılıma attım.telefon açıldı fakat sorun var.iconlar tamam ama menüdeki klasörler yok.

çünkü 200113dd gibi klasör vardı hani.onunla 5800 için olanın txt dosyaların da farklılık var.

orjinalde appshelldata diye geçiyor c6 için olanda ise matrixmenu.

biraz uzun sürcek bu iş :S

--------------- Ekleme ---------------

binh24'ün v52 için çevirdiği son paket.

dene bakalım.

şifreyi biliyorsun zaten :oke:

Quantanium

Quantanium

Üye
    Konu Sahibi
sana tavsiyem binh24'ün core ve rofs2 dosyasını kullan.

o zaman rofs3 mü 2 mi derdin olmuyor.

c6'da kullandığım ikon paketini orjnal yazılıma attım.telefon açıldı fakat sorun var.iconlar tamam ama menüdeki klasörler yok.

çünkü 200113dd gibi klasör vardı hani.onunla 5800 için olanın txt dosyaların da farklılık var.

orjinalde appshelldata diye geçiyor c6 için olanda ise matrixmenu.

biraz uzun sürcek bu iş :S

--------------- Ekleme ---------------

binh24'ün v52 için çevirdiği son paket.

dene bakalım.

şifreyi biliyorsun zaten :oke:

Eyvallah hocamda binh24ün verdigi rofs 2 dosyasinda ingilizce ve hala anlayamadigim vietnamca dilleri var :D Türkce dil entegre edince muzik calardan atiyor :S salaklik yapip v52.0.101 kurdum simdide mod ariom :D ama dokunmatigi gercekten cok hizli olmus :D

Binh24 keşke TÜRK olsaydı... :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Türkçe dil eklemeyi bilmiyormsn ?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Evet ekledim ama t9 yok hadi t9 u gectim v52.0.101 e turkce dil ekleyince müzik calardan atiyor..

c6 tabanlı yazılım için verilen t9 u deneyecegim simdi.

musc player işi kolay.mp icin türkce dil dopsyalarıyla hallolur.

crayzfighter

crayzfighter

Üye
binh 24 ün yayınlamış olduğu 5800 v52.0.101 kullanırsan ve buna türkçe dil eklemeye çalışırsan seni müzik çalrdan dışarı atar çün ki binh 24 ün yaptığı modda bi hata var şöyle yaparsan sonuca ulaşırsın 5800 v 52.0.101 orjinilini indir sonra v 52.0.007 nin türkçe dil dosyasını v 0.101 e entegre et ve ayrıca 5800 için çıkmış n8 ikonları var onlarıda ya rofs 3 yada rofs 2 ye at matrix menüyle uğraşma direk ikonları at sorunsuz kullanırsın kolay gelsin tugrul27 abi bu konuyu tam açıcaktı fakat kendisi çok sıkıldığı için ve bazı tatsız olaylar olduğu için konuyu açamadan forumdan uzaklaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt