istek üzerine güzel bir font

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
istek üzerine güzel bir font
İsteyenler ismet,power
dark fw sinden aldıgım bu fontu sizin iiçin ve başkaları için paylaşıyorm

font hakanlp07 worry.rar (314.87 KB)

• Beğen
Tepkiler: nowember

*PoweR+

*PoweR+

Üye

Resim Bu Yinede çok sağol çok teşekkürler ama yazılar çok ince sen benim konudaki fw yi indirip içinden o yazı tipini alsan bütün dualarım seninle olur :good:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biri gülücüklerin bu fontla nasıl göründüğünü rapor edebilir mi?

bluee_06

Üye
bu font u deneyen arkadaşlar. web browser ve mesajlarda nasıl göründüğünü söyleyebilir mi?

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
gülückler biraz küçük webtede okunabilr cinsten hafıza kartına atın deneyin derim .
power onu en yakın zmnda koyarım .

*PoweR+

*PoweR+

Üye
tmm 4 gözle bekliyorum :oke:

*PoweR+

*PoweR+

Üye
aga noldu hani ekliyodun ??

nowember

nowember

Üye
mrb arkadaşlar bu fontları ben sis uzantılı olmadan tele yükleyemiyorum çözümü ne?

teşekkürler.

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
power bu gece bi cfw yapıcam o fontu kullanmyı dşnyrm o yüzden bu gece elmde olr atarm yarn yada gece
nowember kardes bunu biliyodm unttm hafıza kartında nokia diye klasörden fonta fln atıyodn

*PoweR+

*PoweR+

Üye
mrb arkadaşlar bu fontları ben sis uzantılı olmadan tele yükleyemiyorum çözümü ne? teşekkürler.
hacı bu iş le ilgili bir çok konu var forumda google a 5800 programsız font değişimi diye anlatırsan bulabılirsin :oke:

----------Eklendi @ 01:25:54 ---------- Yazıldı @ 01:24:10 ----------

power bu gece bi cfw yapıcam o fontu kullanmyı dşnyrm o yüzden bu gece elmde olr atarm yarn yada gece nowember kardes bunu biliyodm unttm hafıza kartında nokia diye klasörden fonta fln atıyodn
tamam senide sıktım kusura bakma :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt