[ İSTEK ] Touch Facebook Uygulaması İstiyoruz. Nokiadan Hayır Yok, Türk Yazılımcılar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
ios'un face uygulamasına herkes harika demiş, kullanan biri olarak güzelliklerinden bahsedeyim.

1) sürekli yanlış bildirim veriyor, gördüğüm bildirimleri yeniymiş gibi gösteriyor.
2) aşırı derecede takılıyor. zaman tünelsiz eski sürümleri çok daha stabildi.
3) mesaj kutusunda sürekli eski mesajları gösteriyor uygulamaya girdikten 10 dakika sonra düzeliyor.
4) chatleşirken yazdıklarınız kayboluyor veya eski mesajların ardından geliyor. ne yazıp gönderdiğinizi kaçırıyorsunuz.
5) ram'i doldurup uygulamadan atıyor.
6) zaman tüneli dışında hiçbir fazlası yok

ben bu uygulamadan bıktım şahsen, iğrenç bir uygulama. eğer çok merak ediyorsanız elinize bir iphone 4 alın deneyin. iyiki symbiana çıkarmadılar diyorum.

adam king ya :oke:

pRime.

pRime.

Üye
symbiana çıksa bu kadar hata olur mu bilmiyorum ama ios'ta durum bu, benzer bir arayüz facebook'un html5'li sitesinde de mevcut ordan kullanabilirsiniz.

alican558558

Üye
Arkadaşlar facebook browser var kullanıyorum çok güzel touch facebook. Maxicepte var. Googleye facebook browser maxicep yaz çıkar.

Punish81

Üye
Elime para geçtiği an Sony Ericsson Xperia Neo alacağım valla hem Android hemde cihaz olarak çok güzel.. Symbian bıktırdı..

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Esendağlı

Esendağlı

Üye

soyluozcan

Üye
Symbian Türkiye isimli arkadaş nedir hala anlayamadım zaten. Yazılarını takip ediyorum ama pek çoğu inandırıcı değil ve sanki resmi kaynakmış gibi yansıtıyor bazı şeyleri, facebook sayfasında da aynı bu şekilde. Yanıltıcı olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt