erdgnblt
Üye
[ İSTEK ] Touch Facebook Uygulaması İstiyoruz. Nokiadan Hayır Yok, Türk Yazılımcılar!
Merhaba arkadaşlar,
Kimimizin 1000 Liralık N8i, kimimizin 600 liralık c6-01i, kimimizin 700 liralık c7si, kimimizin 800 liralık 701 i var.(Fiyatlarda oynama varsa affola)
450 Liralık galaxy minilerde ise touch facebook var
Bugüne kadar çok bekletik reklamlardaki sosyal ağların güzelliğiyle kandırıldık çoğu zaman fmobi ye kala kaldık(Yinede Allah Razı olsun)
x.Facebook a giriliyor ama kasılmalar ve sorunlar kesilmiyor.
Benim istediğim türk yazılımcılarımız var forumda ya tek başına ya elbirliğiyle bir uygulama yazılması.
iPhone facebook uygulama benzeri girişi olan bir uygulama istiyoruz.
Kasmaması ve sorunlar olmaması için tasarım uygulamada gömülü olursa sadece veriler alınsa çok güzel olur.
Katılanlar olacaktır bana.
Mağazaya paralı koysa bile alırız maddiyat önemli ise.
Bildiğime göre uygulama yazabilen akınorta hocamız var.
Şimdiden teşekkürler
Kimimizin 1000 Liralık N8i, kimimizin 600 liralık c6-01i, kimimizin 700 liralık c7si, kimimizin 800 liralık 701 i var.(Fiyatlarda oynama varsa affola)
450 Liralık galaxy minilerde ise touch facebook var

Bugüne kadar çok bekletik reklamlardaki sosyal ağların güzelliğiyle kandırıldık çoğu zaman fmobi ye kala kaldık(Yinede Allah Razı olsun)
x.Facebook a giriliyor ama kasılmalar ve sorunlar kesilmiyor.
Benim istediğim türk yazılımcılarımız var forumda ya tek başına ya elbirliğiyle bir uygulama yazılması.
iPhone facebook uygulama benzeri girişi olan bir uygulama istiyoruz.
Kasmaması ve sorunlar olmaması için tasarım uygulamada gömülü olursa sadece veriler alınsa çok güzel olur.
Katılanlar olacaktır bana.
Mağazaya paralı koysa bile alırız maddiyat önemli ise.
Bildiğime göre uygulama yazabilen akınorta hocamız var.
Şimdiden teşekkürler