[ İSTEK ] Touch Facebook Uygulaması İstiyoruz. Nokiadan Hayır Yok, Türk Yazılımcılar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
[ İSTEK ] Touch Facebook Uygulaması İstiyoruz. Nokiadan Hayır Yok, Türk Yazılımcılar!
Merhaba arkadaşlar,

Kimimizin 1000 Liralık N8i, kimimizin 600 liralık c6-01i, kimimizin 700 liralık c7si, kimimizin 800 liralık 701 i var.(Fiyatlarda oynama varsa affola)
450 Liralık galaxy minilerde ise touch facebook var :)
Bugüne kadar çok bekletik reklamlardaki sosyal ağların güzelliğiyle kandırıldık çoğu zaman fmobi ye kala kaldık(Yinede Allah Razı olsun)

x.Facebook a giriliyor ama kasılmalar ve sorunlar kesilmiyor.
Benim istediğim türk yazılımcılarımız var forumda ya tek başına ya elbirliğiyle bir uygulama yazılması.
iPhone facebook uygulama benzeri girişi olan bir uygulama istiyoruz.
Kasmaması ve sorunlar olmaması için tasarım uygulamada gömülü olursa sadece veriler alınsa çok güzel olur.

Katılanlar olacaktır bana.
Mağazaya paralı koysa bile alırız maddiyat önemli ise.
Bildiğime göre uygulama yazabilen akınorta hocamız var.

Şimdiden teşekkürler

akinorta

Üye
fmobi ideal aslında

---------- Eklendi @ 00:08:08 ---------- Yazıldı @ 00:07:47 ----------

hatta eline su dökülmez

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
fmobi ideal aslında

---------- Eklendi @ 00:08:08 ---------- Yazıldı @ 00:07:47 ----------

hatta eline su dökülmez

Hocam onun tarzında olanlar için eline su dökülmez ama iPhone facebook uygulaması gibi bişey yapılamazmı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fb touch indir mağazadan kendi tarayıcısından direk touch face e giriyor gayette kullanışl0ı fp1 701 de

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Fmobide güzel değil ki.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen iosun face uygulaması harika :(

vsamanci

vsamanci

Üye
valla sole kasmayan hiz bisi guzel olur hocam ya..

---------- Eklendi @ 11:35:21 ---------- Yazıldı @ 11:34:03 ----------

kasilmalardan faceye giresi gelmio insanin yaa

Del Rey

Del Rey

Üye
Demek istediğim şudur ki, Symbian harika. Hayatımda fonksiyonalitesini bu kadar üst düzey tutabilen bir sistem görmedim. Üzgünüm fakat artık istenilenleri karşılayamayacak durumda.

EPOC çekirdeği çok eski bir çekirdek ve Nokia'nın bizim istediğimiz stabiliteyi yakalayabilmesi için üstünde çok oynama yapması gerekir. Bu da inanılmaz bir iş gücü ve kahveli vakitlere denk gelir. Bunun yerine Windows Phone 8'i beklemenizi tavsiye ederim. Nokia Symbian'ın kullanıcı alışkanlıklarını bozmadan kullanıcıları tamamen yeni bir platforma taşıyacak. Modern bir platform ve Symbian'ın tüm özgürlüğü bulunacak. Arkasında çok güçlü bir geliştirici desteği ile birlikte elbette.

Belle, Carla ve Donna Nokia çalışanları için dahi ölü doğdu ve Symbian bu geçiş sürecinde aradaki açığı kapatmaya yarayacak olan bir sistem haline geldi. Bundan sonra alınabilecek tek Symbian 808 PureView'dir. 2016'ya kadar gelecek olan tüm cihazlara verilecek olan destek oldukça kısıktır ve kısa sürelidir.

• Beğen
Tepkiler: inanomer
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Demek istediğim şudur ki, Symbian harika. Hayatımda fonksiyonalitesini bu kadar üst düzey tutabilen bir sistem görmedim. Üzgünüm fakat artık istenilenleri karşılayamayacak durumda.

EPOC çekirdeği çok eski bir çekirdek ve Nokia'nın bizim istediğimiz stabiliteyi yakalayabilmesi için üstünde çok oynama yapması gerekir. Bu da inanılmaz bir iş gücü ve kahveli vakitlere denk gelir. Bunun yerine Windows Phone 8'i beklemenizi tavsiye ederim. Nokia Symbian'ın kullanıcı alışkanlıklarını bozmadan kullanıcıları tamamen yeni bir platforma taşıyacak. Modern bir platform ve Symbian'ın tüm özgürlüğü bulunacak. Arkasında çok güçlü bir geliştirici desteği ile birlikte elbette.

Belle, Carla ve Donna Nokia çalışanları için dahi ölü doğdu ve Symbian bu geçiş sürecinde aradaki açığı kapatmaya yarayacak olan bir sistem haline geldi. Bundan sonra alınabilecek tek Symbian 808 PureView'dir. 2016'ya kadar gelecek olan tüm cihazlara verilecek olan destek oldukça kısıktır ve kısa sürelidir.

Katılıyorum ama Lumia S varken neden 808 alayım :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Fmobi hiç güzel değil.Mağazadaki touch facebook da idare eder.biri sesimizi duyup şu sosyal ağlara bir el atsa ...

Del Rey

Del Rey

Üye
Katılıyorum ama Lumia S varken neden 808 alayım :)

Çünkü Lumia S diye bir cihaz yok. O özellikler bir kişi tarafından atılmış. O GPU 1080p videodan ötesini kaldıramaz işlemci de LTE desteklemezken.

pRime.

pRime.

Üye
ios'un face uygulamasına herkes harika demiş, kullanan biri olarak güzelliklerinden bahsedeyim.

1) sürekli yanlış bildirim veriyor, gördüğüm bildirimleri yeniymiş gibi gösteriyor.
2) aşırı derecede takılıyor. zaman tünelsiz eski sürümleri çok daha stabildi.
3) mesaj kutusunda sürekli eski mesajları gösteriyor uygulamaya girdikten 10 dakika sonra düzeliyor.
4) chatleşirken yazdıklarınız kayboluyor veya eski mesajların ardından geliyor. ne yazıp gönderdiğinizi kaçırıyorsunuz.
5) ram'i doldurup uygulamadan atıyor.
6) zaman tüneli dışında hiçbir fazlası yok

ben bu uygulamadan bıktım şahsen, iğrenç bir uygulama. eğer çok merak ediyorsanız elinize bir iphone 4 alın deneyin. iyiki symbiana çıkarmadılar diyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
operanın face uygulamasından girip önerilen facebook uygulamasını indirin en iyisi o

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4735822' Alıntı:
operanın face uygulamasından girip önerilen facebook uygulamasını indirin en iyisi o
Facebookun kendi uygulaması iğrenç akınorta hocamızı beklicez artık :)

---------- Eklendi @ 23:19:41 ---------- Yazıldı @ 23:17:54 ----------

Çünkü Lumia S diye bir cihaz yok. O özellikler bir kişi tarafından atılmış. O GPU 1080p videodan ötesini kaldıramaz işlemci de LTE desteklemezken.

Bilmiyordum ama 41 mp lumia 900 e entegre edilse yani; herşey tasarım işletim sistemi lumia 900 olsa 41 mp pr. kamera entegre edilse süper olur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ios'un face uygulamasına herkes harika demiş, kullanan biri olarak güzelliklerinden bahsedeyim.

1) sürekli yanlış bildirim veriyor, gördüğüm bildirimleri yeniymiş gibi gösteriyor.
2) aşırı derecede takılıyor. zaman tünelsiz eski sürümleri çok daha stabildi.
3) mesaj kutusunda sürekli eski mesajları gösteriyor uygulamaya girdikten 10 dakika sonra düzeliyor.
4) chatleşirken yazdıklarınız kayboluyor veya eski mesajların ardından geliyor. ne yazıp gönderdiğinizi kaçırıyorsunuz.
5) ram'i doldurup uygulamadan atıyor.
6) zaman tüneli dışında hiçbir fazlası yok

ben bu uygulamadan bıktım şahsen, iğrenç bir uygulama. eğer çok merak ediyorsanız elinize bir iphone 4 alın deneyin. iyiki symbiana çıkarmadılar diyorum.

ben arayüzünü seviyorum abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt