İstek (Tema)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mezoart

mezoart

Üye
    Konu Sahibi
İstek (Tema)
Merhaba arkadaşlar, birazdan paylaşacağım resimdeki temayı bilen birisi var ise çok müteşekkir olurum.Ben daha önce paylaşıldığını görmedim ve ismini ya da cismini de bilemediğim için araştıramıyorum. :aman2:

Şimdiden yardımcı olacak veya olmaya çalışacak dostlarıma teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer

TheExplorer

Üye
Buyrun,normal versiyon:

fixed versiyon:

• Beğen
Tepkiler: mezoart
mezoart

mezoart

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun,normal versiyon:

fixed versiyon:

Çok teşekkür ederim dostum ama senin verdiğin dosyalar saat widgeti dosyaları sanırım.Benim istediğim resimdeki temayı bulabilmek.Yinede çok teşekkürler :op:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
paylaşılmadı diye biliyorum.

fayzteck

fayzteck

Üye
Ayrıca 2 dosya C6-01 Belle'de denendi çalışmamakta.teşekkürler.

metyuu

metyuu

Üye
mezoart
Kardeşim ben yabancı siteden üsteki temanın saatini ekledim buraya, dijital saati ordan indirdiğimde gördüm biri bu temayı istek yapmış, ordaki kişinin açıklamasına göre bu tema değilde o kişi dört adet simgeyi kendi değiştirmiş, temada değişik olan simgeler yanlız bu dördü

mezoart

mezoart

Üye
    Konu Sahibi
mezoart
Kardeşim ben yabancı siteden üsteki temanın saatini ekledim buraya, dijital saati ordan indirdiğimde gördüm biri bu temayı istek yapmış, ordaki kişinin açıklamasına göre bu tema değilde o kişi dört adet simgeyi kendi değiştirmiş, temada değişik olan simgeler yanlız bu dördü

Hadi ya, güzel tema olurdu gerçek olsaydı.Bilgilendirme için teşekkürler dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt