[İSTEK] Samsung Star Wifi Firmware İsteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
i113qaL

i113qaL

Üye
    Konu Sahibi
[İSTEK] Samsung Star Wifi Firmware İsteği
Normal samsung star wifi firmwaresi , sadece iphone tuşkilidi ve menü simgeleri .
Mümkünmü böyle bir şey ?
Ekleme :
Küçük bir değişiklik yapıyorum , önerebileceğiniz firmware varmı ? android olabilir , iphone olabilir ...
Türkçe veya inglizce terciğim diğer diller pek hoşuma gitmiyor .

LeaNquiCe

LeaNquiCe

Üye
Kardeşim Frimware ile hiç uğraşmaben sana uygulaması verim çift kilit gibi olur anlıcan
bu uygulaması kardeşim

• Beğen
Tepkiler: i113qaL
i113qaL

i113qaL

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Frimware ile hiç uğraşmaben sana uygulaması verim çift kilit gibi olur anlıcan
bu uygulaması kardeşim
Biliyorum kardeşim bunu çok sağol genede , düşünmen yeter ancak eğer gerçekten dediğim gibi bir şey mevcutsa veya yapılabilirse ben uğraşmaya razıyım :)

LeaNquiCe

LeaNquiCe

Üye
ama garantiden çıkar :) sölüm

----------Eklendi @ 19:26:00 ---------- Yazıldı @ 19:24:23 ----------

Kardşim Şimdi Çıkmam Lazım yarın ilgilencem bu konu ile 4.30dan sonra

----------Eklendi @ 19:30:24 ---------- Yazıldı @ 19:26:00 ----------

http://www.maxicep.com/samsung/sams...are-subat-2010-aciklamali-kurulum-348573.html kardeşim 5dkda bu linki bulabildim olurmu bilmiıorum garanti veremiyorum ama bi bak istersen yarın çalışsanın bulrum merak etme :)

i113qaL

i113qaL

Üye
    Konu Sahibi
ama garantiden çıkar :) sölüm

----------Eklendi @ 19:26:00 ---------- Yazıldı @ 19:24:23 ----------

Kardşim Şimdi Çıkmam Lazım yarın ilgilencem bu konu ile 4.30dan sonra

----------Eklendi @ 19:30:24 ---------- Yazıldı @ 19:26:00 ----------

http://www.maxicep.com/samsung/sams...are-subat-2010-aciklamali-kurulum-348573.html kardeşim 5dkda bu linki bulabildim olurmu bilmiıorum garanti veremiyorum ama bi bak istersen yarın çalışsanın bulrum merak etme :)

Emeğin için teşekkürler kardeşim , ama bunu kullanmaktansa orjinal firmwaresi bir daha hoş geliyor bana , sadece işte şu tuş kilidi ekranına lanet okuyorum :) Bu arada telefon zaten garanti kapsamından çoktan çıktı , neler yaptım buna ben :)

LeaNquiCe

LeaNquiCe

Üye
:)))v krdeşim başka bişi bulabailceğini pek sanmıorum ama yarın 7 gibi flan bulrusam eklerim bulamzsam yazarım oke by görüşürüz

LeaNquiCe

LeaNquiCe

Üye
Kardeşim ben sana frimware bulurum ingilzice türkçe ama illa iphoneo lması şartmı

i113qaL

i113qaL

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben sana frimware bulurum ingilzice türkçe ama illa iphoneo lması şartmı
Kardeşim android de olabilir , htc olmazsa iyi olur sevmem pek , benim için kullanışlı olması ve birazda güzellik önemli olan ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt