Dark_Skill
Üye
-
Konu Sahibi
-
7/24 online olmuycak çünkü yayını stream üzerinden biz gerçekleştireceğiz istek olduğu sürece yayınlar devamlılığını koruyacaktır.evet istiyoruz ama sonra canlı tv kesintiye uğramasın.. Yani belli süre sonra kapanmasin..
7/24 online olmuycak çünkü yayını stream üzerinden biz gerçekleştireceğiz istek olduğu sürece yayınlar devamlılığını koruyacaktır.
Yani her istediğimizde istek olduğunda istediğimiz kanalı izleyebilecek miyiz..
çok iyi olur trt1 e çok ihtiyacım var hele ki pazartesi günleri
Lig tv isteriz
Lig tv isteriz
ilerleyen zamanlarda olabilir..
arkadaşlar o zaman bu akşam bir test yayını yapabiliriz birde radyo yayını aktif ettim radyomuzu dinlemek için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zaten ntvinin nasıl izlendiğiyle ilgili sabit konumda anlatım var aslında bir kaç tv daha var hepsini derleyip paylaşmıştım fakat tam cevapla butonuna basacakken sayfa yenilendi ve hepsi uçup gitti yaklaşık 3saatlik emeğim heba oldu bende tekrar uğraşmadım her neyse radyo dinlenebilindiğini bende biliyorum ama bu radyoda benim radyom ondanda yayın yapmak istedim işte isteyen ordan izler tarzı lig tvye gelince lig başlayana kadar gerek yok diye düşünüyorum lig başladığı zaman bazı maçlarda yayınlarımız olur sanırım
valla lig tv olsa tadından yenmez
cepnet ile radyo (başka bi işle uğraşmadan nette) iyi dinleniyor ve birde ntv izleniyor tabi cep için diğer tvlerde açılmıyor sadece ntv
şu anda sayfamız hazırlanıyor biter bitmez başlanacak belki bu gece biterse yayın başlar.aynen katılıyorum sana dostum millet zaten böyle şeyler bekliyor... Bence bir an önce başla derim..
çok iyi olur trt1 e çok ihtiyacım var hele ki pazartesi günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?