MücahitTokgöz
-
Konu Sahibi
-
Aykut terkS60v3 bölümüne bak kesin vardır
aykut? Sen misin ses ver
Malesef Yok KardeşimİETT Bilişim Konusunda Çok Gelişti, Zamanla Böyle Bişeyde Geliştireceklerdir
Tahminimce Gelecekte Elektronik Kartlarla Birlikte Kredi Kartları ve Banka Kartları(bankamatik) da İETT'nin Ulaşım Araçlarında Kullanılabilecek
sen haddini bilmeden konusan arkadaslara fazla takilma onlar herseyin dalgasinda zaten fikirleri olmadigndan byle konusuyorlar ama suan icin nfc yi sadece medyalarini paylasma ve nfc li kulaklik hoparlor gibi cihazlari eslestirmede kullanabiliyoruz
Malesef ülkemizde nfc daha o kadar gelişmedi.Bir çok kişi nfc nedir bilmiyor bile..
sen haddini bilmeden konusan arkadaslara fazla takilma onlar herseyin dalgasinda zaten fikirleri olmadigndan byle konusuyorlar ama suan icin nfc yi sadece medyalarini paylasma ve nfc li kulaklik hoparlor gibi cihazlari eslestirmede kullanabiliyoruz
aykut kim ?
- - - Eklendi - - -
şu aykut demeyi kesin artık adam gibi bir soru sorduk ne soruymuş be sanki çok saçma bişi sorduk telefonu akbile yaklaştırınca telefondan ses geldi mesaj sesi gibi bnde sordum.. Adam gibi cevap vermeyecekseniz bişey yazmayın kardeşim bu kadar zor mu ?
- - - Eklendi - - -
teşekkür ederim kardeşim saolasın beklicez yani ne bilim teli akbile yaklaştırdığımda ses geldi telefon titreyince bi heyecanlandım sorayım dedim neyse artık
nfc ile telefonu kent kart olarak da kullanabilirsin kardesim
nfc ile telefonu kent kart olarak da kullanabilirsin kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?