İstek..!! N8 Belle için (HTC gibi) Hava durumLu Saat Widgeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
İstek..!! N8 Belle için (HTC gibi) Hava durumLu Saat Widgeti
Biraz aradım fakat bulamadım ve inşaLLah biri bulmuştur umuduyla bir sorayım dedim
Altta ki resimlerde ki gibi, illa öyle olacak değil ama böyle bir widget arıyorum.
Bu şekil de N8 uyumlu saat wigdet'i var mıdır.? bilen duyan gören kullanan paylaşırsa çok sevinirim.

yesrip2

yesrip2

Üye
vallah ben de arıyorum ama bulamadım inşallah bulan varsa paylaşır:)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
spb mobile shell ?? evet....:dry: |-)

----------Eklendi @ 09:51:23 ---------- Yazıldı @ 09:50:32 ----------

dostum o sekilde yok malesef...spb weather kullanyorum ben o fena degil bi bak derim forumda var..

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
spb weather bende kullanıyorum da benim istediğim şey android gibi saat'e entegre bir hava durumu widget'i.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
varsa da ben bimyorum..

SilentOne

SilentOne

Üye
ole birşey bnde çok aradım ama bulamadım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
SPB Shell içindeki widget i çıkartıp kullanma şansımız olmaz mı ki? sonuçta o widgetler de S^3 te çalışıyor

nizam

nizam

Üye
ARKADAŞIM AccuWeather Widget v1.1.608 S60v5-Symbian^3 Türkçe n8-00 de çalışıyor sitede var saatı yok ama hava durumu güzel hemde türkce

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kurtlus abının telefon gelsınde o zman halledecegıne emınım :)

wratH!

wratH!

Üye
dailymobile da 3 4 tane gördüm ancak dillerinde ing desteği yok biri çince biri vietnamca idi ve pek kullanışlı değildi. Mesela eklediniz ev ekranına menüye girdiniz menüye geliyor bu sefer be de sildim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Sadece saat var ama havadurumu widgeds yok zannedersem.eger bukur yada gorursem haber ederim.

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 hocam belleyi ve en son verdiğin office7 kullandıkça sana dua ediyorum. selamlar

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
SPB Shell içindeki widget i çıkartıp kullanma şansımız olmaz mı ki? sonuçta o widgetler de S^3 te çalışıyor

Mantığın güzel şimdi bunu hayata geçirecek bir prof bulmak lazım :D
o widgeti belle ye portlayıp rofs içine gömebilecek bi arkadaş çıkarsa çok dua alır eminim :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
[alikan];4115010' Alıntı:
Mantığın güzel şimdi bunu hayata geçirecek bir prof bulmak lazım :D
o widgeti belle ye portlayıp rofs içine gömebilecek bi arkadaş çıkarsa çok dua alır eminim :D

şimdi SPB mobile shell i tekrar kurdum ve Hava durumlu saat vidgeti olmadığını farkettim :S acaba 3D versiyondan mı aklımda kalmış bu widget hatırlayamıyorum

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
şimdi SPB mobile shell i tekrar kurdum ve Hava durumlu saat vidgeti olmadığını farkettim :S acaba 3D versiyondan mı aklımda kalmış bu widget hatırlayamıyorum

Hayallerimle oynadın :s Yıktın beni :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...