istek menü ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quaim.21

Üye
    Konu Sahibi
istek menü ile ilgili
herkese ii forumlar bişi sormak istiyorum menüyü android stil yapacak herhangi bi mod yada uygulama yok mu ya şöle aşağı inmek yerine sağa sola giderek menü kaydırma yapmak için

realplayer2

realplayer2

Üye
ana ekranda menüye girmek yada menüde iken ana ekrana dönmek için ekranı sağa sola kaydırma uygulaması vardı ismini şimdi hatirlayamadım muhtemelen bunun içinde bi mod yada uygulama yapılabilir.

hakan_710

hakan_710

Üye
öncelikle menü>ayarlar>telefon>sensör ayarları>otomatik ekran döndür>kapalı yapıyorsun. daha sonra telefonunu sola yatırıp menüye giriyorsun ve menü sağa kaydırmalı oluyor. :zong: Şaka bir yana bırak aşağıya doğru kaysın o şekilde kullanmaya alışınca problem olmuyor androiddeki gibi bir kaydırma stili şuan için mevcut değil. yada ben hiç duymadım şu güne kadar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu tarz uygulamalar var ama ne kadar işine yarar bilemem. Ndesk veya voyager home screen

benighted

benighted

Üye
ndesk kullan dostum gercekten guzel yazi ekran dil araclari bolumunde var pro ingilizce ancak zaten cok isin okmuyor bir iki ayar icin gerisi arayuz tamamen takildigin yer olursa yardimci olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt