asigsasi Üye henüz fp1 klavye si fp2 için portlanmadı yani sonuç olumsuz fp2 için downgrade de çıkmadı yapacak birşey yok
henüz fp1 klavye si fp2 için portlanmadı yani sonuç olumsuz fp2 için downgrade de çıkmadı yapacak birşey yok
yaren_dede Üye fp2 için şu anda klavye değişimi mevcut değil sadece renk değişimi yapılabiliyor o yüzden Modlama ile uğraşan arkadaşların bu işe el atmasını beklemek zorundasın
fp2 için şu anda klavye değişimi mevcut değil sadece renk değişimi yapılabiliyor o yüzden Modlama ile uğraşan arkadaşların bu işe el atmasını beklemek zorundasın
akondd Üye ben nokia ya bile iletmiştim bu durumu ama atık çok geç bir daha güncelleme gelmez zaten inşallah burdaki arkadaşlar çözer şu sorunu beklemeye devam
ben nokia ya bile iletmiştim bu durumu ama atık çok geç bir daha güncelleme gelmez zaten inşallah burdaki arkadaşlar çözer şu sorunu beklemeye devam
yaren_dede Üye anil41kocaeli' Alıntı: bizede olsa keşke küçücük klavyeyle yazıyom Genişletmek için tıkla ... bu klavye sorunu yuzunden artık telefon klavyesiyle yazmayı bıraktım çok rahat oluyor böyle... bence sende öyle yap
anil41kocaeli' Alıntı: bizede olsa keşke küçücük klavyeyle yazıyom Genişletmek için tıkla ... bu klavye sorunu yuzunden artık telefon klavyesiyle yazmayı bıraktım çok rahat oluyor böyle... bence sende öyle yap
isofiko Üye Arkadaşlar, N8 Klavye Modları - MaxiCep konusundaki klavye mod4 elinde olan var mı ? yüklendiği site gitmiş, indiremiyorum
Arkadaşlar, N8 Klavye Modları - MaxiCep konusundaki klavye mod4 elinde olan var mı ? yüklendiği site gitmiş, indiremiyorum