[İstek] Kilitli WLAN simgesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[İstek] Kilitli WLAN simgesi.
Alttaki Resimde kırmızıyla işaretlediğim mod lazım. Olan varsa atabilir mi? Rica etsem.

FlaxLy

Üye
gereksiz bencede Olsa ne olur olmasa ne

Recebim canım Telefona aynı yazılımı tekrar flashla kilitli simge çıkmayacaktır. Neyden dolayı kaynaklandığını bilmiyorum fakat güvenli bir sörfe izin veriyor nette ve oldukçada hızlı. Benim gözüme battı bende tekrar flashladım ve gitti

Tepkiler: Recep Özmen
    Konu Sahibi
Abi benim için olmazsa olmaz gibi birşey

İşte neyden dolayı olduğunu çözemedim fakat muthiş birşeydi. Wlan simgesinin ortada çıkması zaten başlı başına Fevkalede idi.

[ENGİN]

Üye
arkadaş kendi cwf'sine ekleyecek yardımcı olmak yerine gerek yok diyosunuz

Konu Sahibi
İşte neyden dolayı olduğunu çözemedim fakat muthiş birşeydi. Wlan simgesinin ortada çıkması zaten başlı başına Fevkalede idi.
Çoğu N8 CFW sinde ekli ama kimse nasıl eklediğini bilmiyor şaka gibi.

Tepkiler: sublieutenant
wlan hassasiyet modundan kaynaklandığını düşünüyorum istersen sana bu modu verebilirim.

serinaga

Üye
Yaw bi kerede bende göründüydü. Ama nassı oldu bitti daha da görünmedi. Mübarek çok kurcalıyom ki telefonu, nerden geldi nassı oldu bilmiyim ...

buyur link .

Nereye atacağını biliyorsun.

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Varmış şuan zaten telefonda kurulu. Sağol yinede.
recep altaki dsyayi indir icindeki mif Rofs2 resource/apps icine atarmisin bir dene bakalim belki budur.
bu olmazsa reboot exe ile alakali olucani dusunuyorum onu atarim.
cunku ikonlarin bazilari yeniden duzenlenip exe icine gomuluyor bir ara sesiz ikonu cikmiyordu bende sebebi exe dosyasiydi.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi

Bu değil abi, bu dosya widget görünümünü değiştiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...