İstek : Jar uzantılı oynatıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
    Konu Sahibi
İstek : Jar uzantılı oynatıcı
Başlıkta dediğim gibi telefonlarda desteklenen video formatları dışında (.mp4 .mov .avi .divx vs.. ) Bunun gibi uzantılı dosyaları açabilecek bir program bulabilirseniz çok iyi olur bunu eminim çok kişi arıyor ..
Mesela sis destekli telefonlarda bunlar var DivXPlayer .sis bahsettiğim bunun gibi bir program ama Jar uzantılı bulunursa maxicep'te bir çığır açmış olacagız .. :)

• Beğen
Tepkiler: alieray ve Silinen Üye 1929612

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
evet iyi olur aslında piyasada çok program var ama hepsi çakma dandik programlar adam gibi bir program olsa keşke

Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
    Konu Sahibi
Bulabilen yada üreten yok sanırım :))

OğuzcanAbi

Üye
yoookkk

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Başlıkta dediğim gibi telefonlarda desteklenen video formatları dışında (.mp4 .mov .avi .divx vs.. ) Bunun gibi uzantılı dosyaları açabilecek bir program bulabilirseniz çok iyi olur bunu eminim çok kişi arıyor ..
Mesela sis destekli telefonlarda bunlar var DivXPlayer .sis bahsettiğim bunun gibi bir program ama Jar uzantılı bulunursa maxicep'te bir çığır açmış olacagız .. :)

o çığırı açabilmek için bir java uygulamanın tüm telefona hükmetmesi gerekir..
Ne yazık ki bir java program bulunduğu UID platformun dışına asla çıkamaz..
Bu nedenle böyle birşey *.3gp,*.mp4 ve*.rm hariç olamaz...:lol

Anlhnta

Anlhnta

Üye
yaw isteseler herşeyi yaparlar ama adamlar tınlamıyor ki :D

ıcıyışat

Üye
evet çok gerekli birşey bulursanız bana da haber verin

joggg

Üye
N70 için bir FLV oynatıcısı yok muuu???

fahrenheit_79

Üye
ya banada çok lazım bi türlü bulamadım..

serhat205

Üye
:ağlarım: EVET YAAAAAAAAA

Burak

Üye
araştıralım, bakalım.

darkexile

Üye
haklısnız.adamlar istese yaparlar ama java oyun program üreticliği bırakılmış noktada özellikle s40..Herkes android program geliştriyor.Bende Seneye İnş. Alıcam bir android işletim sistemli telefon... Android uygulma geliştirmeside olukca kolay visual basicden porgram kodlayan yada javdan kodlmaya çalışanlar rahartlıkla bir platform geliştirebilr androidte. :pro:

Üst Alt