(İSTEK) İd Tag Düzenleyici Tarzı Bir Pro. Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
    Konu Sahibi
(İSTEK) İd Tag Düzenleyici Tarzı Bir Pro. Lazım
Arkadaşlar merhaba.Konuya hakim arkadaşlara isteğimi açıklayıcı bir biçimde yazıp yanlış anlaşılmaya mahal vermeden isteğimi söylemek istiyorum.Daha önce bu tarz bir program aradım ama bulamadım veya yanlış şekilde arattım.
Sorunum şu.Mp3 leri telefonuma genelde wireless yoluyla indiriyorum ve bazı albümlerdeki şarkıları müzik çalarım (5800 XM) taradığında (sanatçı adı-şarkı adı-albüm adı) gibi bölümlerde (bilinmeyen sanatçı) yazdığında bu şarkıları tek tek çalma listesine atmak, hangi şarkınını ne olduğunu bilmek zor oluyor.Diyeceksiniz ki bunları yapmak istiyorsan müzikçalarında bu özellik var :-) Ama şarkılar çok olunca bunu yapmam zor oluyor.Bunu daha basite indirecek bir pro varsa ve yüklerseniz gerçekten sevineceğim.İlgilenecek, önerecek veya yükleyecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

kesbi

kesbi

Üye
Bilgisayarda media monkey isimli ücretsiz ve çok güzel bir porgram var. COver, şarkı sözü, tüm bilgileri, hatta çalarken dosya ismini bile değiştirebilirsin. Ayrıca dereccelndirme de yapabiirsin. Bu sayede sevdiklerine göre de sıralayabilirsin. Bunun derecelndiremsini windows görüyor.

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
    Konu Sahibi
İlgine teşekkür ederim arkadaşım.Ama bu işi zaten winamptada yapabiliyorum.Zaten yazdığım gibi bilgisayar pek kullanmıyorum,her işimi cep telefonumda hallediyorum.Anlayacağın bana cep için pro. lazım :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...