[istek] Değişik Semboller

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
[istek] Değişik Semboller
bazı fwlerde görüyorum şuanda resurrection vol1 bu fw yi kullanıyorum çok memnun olduğun icin değiştirmek istemiyorum.
Sorum şu bu sembolleri yüklemenin başka yolu varmı bide varsa elinde bu sembolleri paylaşabilirmi.
NOT:Bahsettiğim semboller gülücük felan değil hani dövmeli mövmeli superman logolu felan onlar pc yi açınca caps koycam

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Eğer Rofs2 düzenleyeceğim diyorsan ben dosyaları bir siteye yükleyerek buraya link koyabilirim. Ancak format sonrası nasıl eklenir bilemiyorum. (Rofs 2'ye ekleyeceksen de Telefonda ki Font Dosyasının da uyumlu olması gerekir.)

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
konu kilit lütfen

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
tamam sen dosyaları yükle bana link ver bide uyumlu font u biliyorsan onunda linkini verirmisin ?

RapidShare'den Dosya İndirebiliyorsundur inş... 2'si Birden (Uyumlu Font ve Mod Paketi) İçerisinde...

Eğer Font Hoşuna Gitmez ise Değiştirmen için Hemen Dosyalarını Telefona Yüklememeni Öneririm. Farklı Fontlar Bularak Denemen için...

Örnek Resim:

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
konu kilit lütfen

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere kilit. Ayrıca > ! şikayet et < sistemini kullanarak sorunlarınızı dile getirebilirsiniz ve konu içeriği değiştirilmesine karşıyız mümkünse açılan konu içeriği değiştirilmesin aynı soruyu başkası sorabilir veyahut arayabilir. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt