[istek] cfw.ye wgz dosyası entegre etme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
[istek] cfw.ye wgz dosyası entegre etme
Nokia 5800 cfw.si ev ekranında ve ayrıca program olarak kullanabildiğimiz WGZ uzantılı dosyaları cfw içerisine nasıl ve nereye ekleyebiliriz. Ayrıca bu dosyayı nasıl editleyebiliriz.

Arkadaşlar malum bu konu çoğumuzun merak ettiği bir konudur diye düşünmekteyim.

Profesyonel arkadaşlarımızdan yardımlarını bekliyoruz.

TEŞEKKÜRLER

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Örnek olarak bir dosya verir misiniz?

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
ovi store.da mevcut bir sürü dosya var hocam.

mesela cnntürk.wgz veya hava durumu widgetleri, vb.

--Usta--

--Usta--

Üye
evet ya bende şu bildirimleri entege etmek istiyorum fw ye :allalla::allalla::allalla:

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşım yazılıma entegre etme yolu var aslında aklımda ama denedim büyük ihtimallede olur neyse cepten yazıyorum şu anda bilgi. Geçince anlatırım
wgz düzenleme konusunda ise ben kendi bulduğum yöntemi söyliyeyim;
x-plorer i aç düzenlemek istediğin wgz uzantıli dosyanin adını düzenle de ve sonundaki .wgz yi sil .zip yaz kaydet x-plorerle çıkart düzenle tekrar ziple yine uzantısını .wgz yap telefona yükle çalışır :)
hadi kolay gelsin

ModderFurkan

Üye
arkadaşım yazılıma entegre etme yolu var aslında aklımda ama denedim büyük ihtimallede olur neyse cepten yazıyorum şu anda bilgi. Geçince anlatırım
wgz düzenleme konusunda ise ben kendi bulduğum yöntemi söyliyeyim;
x-plorer i aç düzenlemek istediğin wgz uzantıli dosyanin adını düzenle de ve sonundaki .wgz yi sil .zip yaz kaydet x-plorerle çıkart düzenle tekrar ziple yine uzantısını .wgz yap telefona yükle çalışır :)
hadi kolay gelsin

arkadasim neden bu kadar duz mantiksin? onu wgz tool dye bi uygulama var.telefonda acip fw'e gomersin!

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşm ben o programı denedim emin ol bu yöntemim daha basit. yazılıma gömmek mesele değil, çıkan dosyaları rofs2 ye atar ama uygulama çalışmaz çünkü c sürücüsünde calsması üzerine ayarldr script kodlarıyla basit bi şekilde yapılır yazılıma bişey biliyoruz da konuşuyoruz heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt