(istek) android tema yapmak için kullanılan programlar

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
(istek) android tema yapmak için kullanılan programlar
selamun aleykum

arkadaşlarım android için tema yapma programları veya araçları nelerdir bilgi verirmisiniz link veya isim yasal olan neyse bilgilendirirseniz sevinirim

lostarceus

lostarceus

Üye
kardesim pc uzerinden gerekli programlarla yapabilirsin. kod bilgin yoksa ugrasma emin ol adami delirtecek şeyler.

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
yinede uğraşmak isterim insan oğlunun öğrenemeyecegi hiç birşey yok :) mesela nokiada carbide var bu program gibi tam profesyonel birşey vardır mutlaka androidte onu arıyorum bir kaç sitede yapılıyor tema ama tam detaylı değil

lostarceus

lostarceus

Üye
bildigm kadariyla pc programlari ve iyi bir algoritma gerekiyor he code bilgiside olacak.d arastir biraz programları bulursun. hatta life walpaper yazabilirsin. dokunsal geri bildirim icin kombinasyon bilecen. algoritmada .d
ve code zaten mecburi.. code yazma programı pc icin ayrı andoid icin ayri versyonlu

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
araştırıyorum usta da bir kaç program gördüm onları inceleyeceğim müsait zamanda programların tam isimlerini verirseniz benim için biraz daha kolay olur en azından arayıp durmam :) bi sitede gerekli kodları buldum biraz birşeyler bahsediyor nasıl yapılır açıklama resimli anlatım falan var :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt