İstek 6300 Wireless Anlatım ,Tanıtım ,Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdasdcxzc

Üye
    Konu Sahibi
İstek 6300 Wireless Anlatım ,Tanıtım ,Yardım.
Arkadaşlar Lütfen Bi Bilginiz Varsa Paylaşabilrmisiniz Yada Forumd Geçmişse Linkini Werirmisiniz Şimdiden Çok Saolun...:oke:

gokhans19

Üye
6300ın wireless ile ilgili neyini arıyosunki? 6300 ile wirelessin bi ilşkisi yok.

zakkumagaci19

Üye
Arkadasim sen 6300i mi kullaniyorsun. Cunku i de wlan var. Normalinde yok

asdasdcxzc

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam tesekkurler herkese

cobane

cobane

Üye
hmm tamam tesekkurler herkese
ya insan biraz da araştırır öyle gelir soru sorar. böyle seviyesiz soruları görünce canım sıkılıyo. insanların enerjisini boşa harcama kimsenin hakkı yok:bann:

binci

Üye
kardeşim bu forum sitelerinin amacı ne niye kızıyon hemen çocuk bilmiyomuş yardım istemiş işte

feysi

Üye
Arkadaslar bana yardımcı olursanıs cok ama cok sevınırım nokıa 3600 telefonumun bır seyı var ama anlamıyorum bırkac java oyunları ısaretleyıp telefondan ve sılme tusuna basınca telefonum bırden sonuverdı sonradan cakınca aynı hatayı verıp sonuyor cakınca once normal 1yada 3sanıye sonra ekran kararıp ekranın onunde sıyah bır cızgı olusup telefon sonuyor acaba telefonuma vırusmu gırdı yada telefonun fabrıka ayarlarımı sılındı eyer bana kısa surede yardımcı olup cevap yolarsanıs cok cok sevınırım

umitaskin84

umitaskin84

Üye
Arkadaşlar bende 3120c var ama akşam wreless çalışmaz olduneden acaba bir bilginiz var mı? alt+F4 yapıyorum birşey de çıkmıyor. Telefonun yazıcısı da az önce bozaldu. Gibisinden saçma sapan birşey olmuş işte anlayın gari :naughty::naughty::naughty:

crazyokan27

Üye
6300i yi daha pyasada hiç görmedim ama evt böle bir özelliği varmış i nin sende varmı arkadaşım çünkü daha satışa sunulmadı i serisi 6300 ın bende 6300 var çok memnunum :coold:

aygun77

aygun77

Üye
Evet En basta Arkadasım Diyor Alakası Yoq:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt