[istek] 5800 v50 firmware dosyalari...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
[istek] 5800 v50 firmware dosyalari...
arkadslar 5800 red v50 firmware dosyalarini ariyorum pc imde internet ve navifirm olmadigi icin indiremiyorum kendisinde olanlar update edeblrlermi acaba?

Lacrymosa

Üye
Anlamadığım bir şey var. İnternet olmayan bilgisayardan bizim upload edeceğimiz dosyayı nasıl indireceksiniz? Eğer indirebiliyorsanız neden Navifirm ile indirmiyorsunuz? :) İlla ki istiyorsanız şimdi upload edeyim?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
telefondan giriyorum internete o yuzden indiremiyorum..

Lacrymosa

Üye
Bir yere upload etmemizi istiyorsanız ben şu anda upload ediyorum?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
evet lutfen... tesekkur ederim simdiden

Lacrymosa

Üye
Uvv. %90'larda bağlantı koptu. Başka bir yere yüklüyorum. Lütfen bekleyin.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
caniniz sagolsun :) bekliyorum.. okul sebebiyle amcamlarda kaliyorum burdada internetim yok bi internet kafeye gitsem navifirm yukleyemem geriye bitek yardim istemek kaliyor.. bunlari da bedava internetimle yaziyorum:) aveada boyle bi olay var ama hala noluyo cozemedim gecen ay 210 mb bedava girdim.. bakiye 20 kurusun altina inince bida eksilmiyo....

Lacrymosa

Üye
Evet Avea'da öyle bir sorun var galiba. Yine bu forumda başka bir arkadaş bahsetmişti. O arkadaş - lerdeyken görüşme yapmaya başlamış çıktığında kalan kontör sıfırın altında birkaç yüzdü. :)

V50 şu anda %50...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bnu duydugum hic ii olmadi ama :) ben denedim gecen ay 10 kurusum vardi 210 mb grdm snra tl yukledm sms yaptim falan ama eksilmedi..

Lacrymosa

Üye
Buyrun dosya hazır. Skydrive'a yüklemek istedim ama dediğim gibi birden koptu. Sevmesem de Rapidshare'a yüklemek zorunda kaldım.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim klavyende ona basan parmaklarinda dert gormesin :)

Lacrymosa

Üye
Teşekkürler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt