(İSTEK) 5800 cfw.sinde 2 nci ev ekranının aktif kullanılabilmesi.
Arkadaşlar bilindiği üzere 5800 cfw.lerinde 2 nci ev ekranı isteğe göre boş veya saat bildirimi olarak kullanılmakta. Malum orjinal Nokia C6.da 3 ayrı ev ekranı var ve hepsi kullanılabilmekte. Ancak benim merak ettiğim şu: 2 nci ev ekranının aktif halde kullanılabilmesi mümkün müdür?
yabancı sitelerde de rastlanılsaydı burda kesin açılırdı kardeş. Bence ram davasına yapılmıyo malum zaten şuan gayet sömürüyo rami o yüzden olabilir kanımca.
aynen kardeşim istemek güzel bu arada orjinal fw yi modlamayı öğrendim amma coo yu rofst 2 ye boşaltmayı bulamadım ne iel hangi programlar birleştiriyorlar anlayaamdım orjinal fw yi de düzenliyorum ama 7 mb kadar modlamaya izin var
aynen kardeşim istemek güzel bu arada orjinal fw yi modlamayı öğrendim amma coo yu rofst 2 ye boşaltmayı bulamadım ne iel hangi programlar birleştiriyorlar anlayaamdım orjinal fw yi de düzenliyorum ama 7 mb kadar modlamaya izin var
Anladım kardeşim inşallah iyi bişeler çıkarırsn bende kotukoylu kardeşin elegantı kullanıyorum araclardaki sonradan gomulu programları sildim sadece gayet stabil bir iki değiştiremediğim şey olsada bunda kalacam gibi görünüyo malum finaller yaklaşıyo artık.
Anladım kardeşim inşallah iyi bişeler çıkarırsn bende kotukoylu kardeşin elegantı kullanıyorum araclardaki sonradan gomulu programları sildim sadece gayet stabil bir iki değiştiremediğim şey olsada bunda kalacam gibi görünüyo malum finaller yaklaşıyo artık.
bende c6 kullanıyorum kendi yaptığım kardeşim unutmadan şunu söylemek istiyorum fw yi hızlandıran effek tir bence çünkü kendi attığım efekte kasılmalar var ama orjinal fw nin efektini atıyorum kullandığım c6 ya telefon uçuyo valla
BEN efffect filan kullanmıyorum ne grek var . sırf ev ekranı için flashlıyodum teli. sonunda sıkıldım. kendi yaptıgım orjinale döndüm ndesk adlı uygulama ile zaten herşey önüne seriliyor