İsteğe uygun ön libero!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
İsteğe uygun ön libero!
Cim-Bom aradığı ilk ön liberoyu Almanya’da buldu. Mehmet Topal’ı Valencia’ya gönderdikten sonra orta sahasını defansif iki oyuncuyla takviye etme kararı alan Galatasaray’ın Wolfsburg’da forma giyen Josue’nin peşinde oldukları belirlendi.
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin önceki gün Amsterdam’a gitti ardından dün Almanya’ya geçerek daha önce Lincoln ve Meira’nın transferlerinde beraber çalıştıkları ROGON Menajerlik Şirketi’yle yeniden temas kurdu. Bu şirkette Roger Witmann’la iyi ilişkisi olan Sezgin, düşündükleri oyuncuların kriterlerini içeren dosyayı sundu.

Rijkaard’ın isteklerine uygun

Rogon’lu yetkililer ise Wolfsburg’un Brezilyalı kaptanı Josue’yi önerdi. 31 yaşındaki sambacının, orta saha ile savunma arasındaki köprü görevini başarıyla yerine getirdiği ve müthiş pas temposuyla Rijkaard’ın istediği özelliklere sahip olduğu kaydedildi. Brezilya’nın Dünya Kupası kadrosunda yer alan Josue, 2007’de transfer olduğu Wolfsburg’un kaptanlığını da yapıyor.

Wolfsburg’un önceki sezon elde ettiği lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan tecrübeli futbolcunun 8 milyon euroluk bonservisinin 4-5 milyon euroya çekilmesi durumunda transfer edileceği kaydedildi. Josue’nin gelmesi halinde Elano’nun da kesinlikle kadroda tutulacağı ifade edildi.

Sezgin, Köln’de forma giyen gurbetçi Taner Yalçın için de girişimde bulundu. Ancak Alman ekibi genç oyuncuyu vermeyeceğini bildirdi. Bugün İstanbul’a dönecek olan Sezgin, Başkan Adnan Polat’a bilgi verecek.

Josue kimdir?
Yaşı: 31 (19.07.1979)
Kulübü: Wolfsburg
Ülkesi: Brezilya
Pozisyon: Orta saha
Boyu: 1.69 metre
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt