Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım
arkadaşlar gönülçelen dizisindeki eski bi şarkı var ordaki bmw'li adamın sahilde herzaman dinlediği müzik o parçayı bulursanız çok minnettar kalırım. emeğe saygı her daim...
--------------- Ekleme ---------------
Gönülçelen dizisindeki bi parçaydı adını bilmiyorum tam olarak ama bi yeri şöyle kalbimdeki acı ...vs vs...diye geçiyor kadın söylüyor eski gibi o şarkıyı çok istiyorum kardeş şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlara ben yıne bır tatıl donemıne gırdım, ısteklerınızı anca 2 hafta sonra degerlendırebılırım.
thekan
Üye
ezel dizisinde sekizin bi aksiyon müziği vardı neti alt üst ettim bulamadım rica etsem bulurmusun
ayhan123456
Üye
acil babutsanıın tabi guzelim sarkısı
shaffy
Üye
Burn The Never Ending Night
bu şarkının 1:06 da başlayan ritimleri kısa zil sesi olarak arıyorum
ilginize teşekkürler
alacaat
Üye
samsung 5600 da (dokunmatik ekran) orjinal il seslerinde dive.mp3 diye bir melodi var. yrdımcı olursanız sevinirim
ah_83
Üye
bifa raklam müzüiği bulabilir misiniz???
ah_83
Üye
bifa reklam müziğini bulabilir misiniz???fonn
sarp-26
Üye
meraba.TRT nin 1980 yıllarda açolış melodisi olarak kullandığı abdurrahmanefendi melodisini bulabilirseniz memnun olurum.teşk.
trt nin çok eski bir açılış melodisi var abdurrahman efendi diye sözleri olduğundan bahsedilirdi o nun bardak melodisini duydum trt fm de bulursanız memnun olurum...
edu_roy
Üye
komedi dükkanını jenerik parçasını aRIYORUM
cano2121
Üye
aşk ve ceza savaşın cep telefonu melodisinin adını biliyormusunuz veya elinizde mevcutmu
' KalendeR '
Üye
Konu Sahibi
Savaşın cep telefonu hangı sahnede calıyor onu bana soyleyın bulayım
seco3427
Üye
son zamanlar da benim aradığım bi mp3 var.hatta bi radyoda fon müziği olarak çalınıyor..müslüm gürses den nerdeyim ben nerdeyim.şarkının ismini bilmediğim için bulamıyorum.yardımcı olurmusunuz?