• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gönülçelen dizisindeki eski bi şarkı var ordaki bmw'li adamın sahilde herzaman dinlediği müzik o parçayı bulursanız çok minnettar kalırım. emeğe saygı her daim...

--------------- Ekleme ---------------

Gönülçelen dizisindeki bi parçaydı adını bilmiyorum tam olarak ama bi yeri şöyle kalbimdeki acı ...vs vs...diye geçiyor kadın söylüyor eski gibi o şarkıyı çok istiyorum kardeş şimdiden teşekkürler...
http://www.maxicep.com/wav-mp3-melo...t-turkusu-kisa-mp3-zil-sesi-indir-426833.html

ayhan123456

ayhan123456

Üye
Babutsa'nın Tabi Güzelim şarkısının mp3 olarak bulabilirmisiniz..?

gfbemrah

Üye
spartacus dizisinde arenada dövüş anında çalan müziği bulabilirmisin.

ayhan123456

ayhan123456

Üye
babutsa-tabi guzelımi bulabilirmisiniz...

erdocix

Üye
usta bana yusuf güney unut onu kalbim bide mümkünse berkay dan ele inat parçasını istiyorum mümkünse......

cilekcilek

Üye
Moğollardan Bişey Yapmalıyı paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlara ben yıne bır tatıl donemıne gırdım, ısteklerınızı anca 2 hafta sonra degerlendırebılırım.

thekan

Üye
ezel dizisinde sekizin bi aksiyon müziği vardı neti alt üst ettim bulamadım rica etsem bulurmusun

ayhan123456

ayhan123456

Üye
acil babutsanıın tabi guzelim sarkısı

shaffy

Üye
Burn The Never Ending Night

bu şarkının 1:06 da başlayan ritimleri kısa zil sesi olarak arıyorum

ilginize teşekkürler

alacaat

Üye
samsung 5600 da (dokunmatik ekran) orjinal il seslerinde dive.mp3 diye bir melodi var. yrdımcı olursanız sevinirim

ah_83

Üye
bifa raklam müzüiği bulabilir misiniz???

ah_83

Üye
bifa reklam müziğini bulabilir misiniz???fonn

sarp-26

Üye
meraba.TRT nin 1980 yıllarda açolış melodisi olarak kullandığı abdurrahmanefendi melodisini bulabilirseniz memnun olurum.teşk.

trt nin çok eski bir açılış melodisi var abdurrahman efendi diye sözleri olduğundan bahsedilirdi o nun bardak melodisini duydum trt fm de bulursanız memnun olurum...

edu_roy

Üye
komedi dükkanını jenerik parçasını aRIYORUM

cano2121

Üye
aşk ve ceza savaşın cep telefonu melodisinin adını biliyormusunuz veya elinizde mevcutmu

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Savaşın cep telefonu hangı sahnede calıyor onu bana soyleyın bulayım:)

seco3427

Üye
son zamanlar da benim aradığım bi mp3 var.hatta bi radyoda fon müziği olarak çalınıyor..müslüm gürses den nerdeyim ben nerdeyim.şarkının ismini bilmediğim için bulamıyorum.yardımcı olurmusunuz?

Üst Alt