• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

caner9520

Üye
sidekick deepfear (phoeni mix) olmayanını bulabilirmisin aga mix flan olmayacak

caner9520

Üye
mesaj diye bağırma sesi warya mesej

çepko

Üye
tarkan ınusta cırak ın ilk 8 saniyesi yada remix yaparsan melodi cok müthiş olur şimdiden ellerine saglı...

ad19

Üye
kılıç günü

mobil d

Üye
jan claude van damme ın the order(GÖREV) filminin cine 5 tanıtımında çalan müzik nedir bilen varsa lütfen yardımcı olsun

komandom38

Üye
Sayın moderatör,değişik mesaj zil sesi olarak kullanabileceğimiz tavsiye ettiğiniz 3 mesaj sesi bulabilirmisiniz ? çalışmalarınızda başarılar diliyorum şimdiden teşekkürler...

bastug68

Üye
Merhaba,Yabancı Damat dizisindeki Nikonun telefon melodisi olan, Ziraat Bankası santral müziği olarakda kullanılan melodi lazım.

VUSLAT22

Üye
Ringa ringa telefon müziği yapmak istiyorum

rapege

rapege

Üye
eğer zahmet olmaz ise Yalnız Benim Ol El Yüzüne Bakma Sakın Sen adlı parçayı bulabilir misiniz?

korkudan

korkudan

Üye
Yaa gülaydan ayrılık sarkısını istiyorum .. Azeri olanı ( fikrimden geceler yatabilmirem ) .. Bula bilir misiniz ?

bioarica

Üye
back strobe ı am a man bulabılırmısın cok iyi olur teşekkürlerr

enderqtahya

Üye
emre aydın hoşçakal parçası sadece girişte çalan enstrumental olan kısım kardeş bulabilişrsen çoooook sevinirim şimdiden teşk ederim..........

scrafter

scrafter

Üye
kardeş acil olursa sevinirim
Arif Susam - doğru mu sence şarkısını bulsan bi zahmet

korkudan

korkudan

Üye
gülay dan ayrılık müzigini bulabilir misiniz yaa .. azeri olan ( fikrimden geceler yatabilmirem )

anne1234

anne1234

Üye
Lil Jon - Lets Go ŞARKISININ BASS SADECE BASS OLARAK ALMAM GEREKİYO YARDIMCI OLABİLİR MİSİN ???

ambush

Üye
Destere filmindeki telefon melodisi.Ama filmin soundtrack demiyorum altını çizerim bulabilirsin sana çok minnettar kalırım.

BERATX

Üye
arkadaşlar gönülçelen dizisindeki eski bi şarkı var ordaki bmw'li adamın sahilde herzaman dinlediği müzik o parçayı bulursanız çok minnettar kalırım. emeğe saygı her daim...

--------------- Ekleme ---------------

Gönülçelen dizisindeki bi parçaydı adını bilmiyorum tam olarak ama bi yeri şöyle kalbimdeki acı ...vs vs...diye geçiyor kadın söylüyor eski gibi o şarkıyı çok istiyorum kardeş şimdiden teşekkürler...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Sınav dolayısıyla yoğunum, ilerleyen zamanlarda isteklerinize cevap vereceğim arkadaşlar

deli fırtınam

deli fırtınam

Üye
erkan oğurdan bülbülüm altın kafeste adlı müziği indirsen sevinirim...:oke:

ah_83

Üye
bulutun öldüğü sahnedeki çalan müzik var mı acaba???????(kurtlar vadisi???)

Üst Alt