işte yine bir telefon görüşü daha.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
işte yine bir telefon görüşü daha.
Merhaba arkadaşlar,
Daha önceki tartışmamızda çıkan sonuç htc desire hd2'nin çıkışını beklemek olarak sonuçlanmıştı.
Soldaki kısımdan da görebileceğiniz üzere telefonum klonlandığından şu anda telefonsuz yaşıyorum. htc desire hd2 çıkana kadar kullanabileceğim bir telefon alıcam ama bir yıl bile kullansam iyi telefon alırım.Sonra belki ikinci hattı falan kullanmak için yada yedek olması için olur.
fiyat sınırı 700-800.
iyi çekim yapan iyi bir kamerası olan,
wi-fi,interneti hızlı ve videolarda sorunsuz,
kullanımda hızlı,
ses kalitesi çok iyi ve yüksek ses verebilen,
önde de kamerası olan,
plastik olmayan,sağlam bir yapıda olan,
şarjı 2 güne yakın gidebilecek,iyi ve güçlü bir bataryası olan,
ekran çözünürlüğü ve ekran renk düzeyi iyi olan
zırt pırt bişeylerden arıza vermeyen (1 yıl önce 800tl verip samsung jet almıştım mahvetti beni şimdi korkuyorum telefonlardan:))
bir telefon arıyorum.ve bu konuda yardım ve ilginizi bekliyorum.bir aydır çok telefon inceledim,6 telefon arasında kaldım ama bugün 2 telefon yüzünden herşey allak bullak oldu.baştan çalışma yapmak için çok geç,yardımlarınızla hızlı bir şekilde yapmalıyım bu işi.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.önerdiğiniz telefonların sayısı önemli değil.en azından sorunsuz,kaliteli ve sağlam bir cihaz fikri bile yeter.
şimdiden teşekkürler dostlar

kol@j

kol@j

Üye
ben dst 33 almıştım çift hatlı diye...
iki günlükken telefon bizim oğlan 2 yaşında her şeyi balkondan aşağı atıyordu...

o da nasibini almıştı...

o yüzden telefon konusunda fazla uçmuyorum artık

--------------- Ekleme ---------------

ben dst 33 almıştım çift hatlı diye...
iki günlükken telefon bizim oğlan 2 yaşında her şeyi balkondan aşağı atıyordu...

o da nasibini almıştı...

o yüzden telefon konusunda fazla uçmuyorum artık

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung wave 2 al kardeşim mütiş bi cihaz ben alacam

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
htc desire hd2 çıkana kadar bekleyecem üstad.bu zamana kadar yani 1 yıllık sürede kullanabileceğim şekilde olmasını isterim.fakat sıkıntı dediğin telin 800tlden fazla olması yoksa almıştım o teli her ne kadar samsungtan çok büyük kazık yemiş olsamda
kol@j üstad,haklısınız ama malesef bende bekarlık sultanlık durumu var,ayrıca kullanacağım telin tüm özelliklerini sonuna kadar kullanırım.bu yüzden istediğim özelliklerdeki bir teli alıp her telefonum gibi uzun yıllar kullanmak isterim en az 4 yıl mesela

--------------- Ekleme ---------------

evet dostlar yok mu bi yardım, e72 mi x6 mı alayım bu durumda idareten alacam yukardaki bilgilere göre.en önemli özellikler olarak görüntü ses ve sınırsız ücretsiz navigasyon olmalı.
bu şartlar altında en iyi düşünceler sanırım x6 ve e72 arasında.peki dostlar,x6nın dışı metal mi plastik mi?en çok hangisine güncelleme program falan oluyor.kullanan arkadaşlar cevap bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt