İşte Van Gölü Canavarı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
İşte Van Gölü Canavarı
Varlığı-yokluğu tartışma konusu olan ve bugüne kadar birçok gazete ve televizyona haber olan efsane Van Gölü Canavarı birkez daha görüldü!

Akdamar Adası'nda 19 Eylül'de yapılan ayin için Akdamar Adasına 4 arkadaşıyla birlikte giden Müteahhit Behçet Koç, iskelenin kalabalık olması nedeniyle Gevaş'a bağlı İn Köyü'ne piknik yapmaya gitti.

Koç, "Bize doğru gelen yaratığın hiç durmayacağını ve bizi öldüreceğinden çok korkuttuk. Bir taraftan hiç inanmadığımız ve yılardır konuşulan Van Gölü Canavarını görürken, ölüm korkusu da yaşadık. Simsiyahtı ve üzerinde tırtırları vardı. Kafasını suyun içinden hiç çıkarmadı. Ama sanki suyun içinde bir şey arıyormuş gibi hareketleri vardı. Çok hızlı hareket ediyordu. Bir kaç dakika suyun içinde gördük ve sonra uzaklaşmaya başladı. Ama geçtiği yerlerde çok belirgin iz bırakmıştı. Ben olayın şokunu üzerimden günlerce atamadım. Herhalde ölüm bile beni bu kadar heyecanlandırmaz" dedi.

Dafny

Dafny

Üye
:oha:
bunun mazotçi videosu :kop:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
kızlarda ilgi duyuyormuymuş mazotçuya :ehe
yeni versiyonlarıda çıktı :D

e1b1

e1b1

Üye
bune :hmmm

ßUr@k

ßUr@k

Üye
hmm:hmmm

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Necmati™;2832256' Alıntı:
meraklı demiyom boşuna.. :naughty:

ben bir kızın yanında o tür seylerden bahsetmeye bile utanırım :)
feyza birde dinlemiş ve yenilerinide dinlemek istiyor :kop::kop:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yakında filmi çıkıyormuş mazotçinin yane van gölü canavarının hayırlı olsun hemde çekimleri hollywood yönetmenleri yapıyor. ayrıca kızın ne dinlediği kişiliği ile bağlı değil herkes rahatlıkla dinleye bilir alt üstü mazotçi işte

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ne canavarmış yahu

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Ben Van'Lıyım Van'a okadaR gittim ama nedenSe hiç görmedim bu canavarı bölge halkının bile haberi yok benim memleketimdeikler görmediyse bu haberi yapanlar nerden görmüş çok merak ediyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben Van'Lıyım Van'a okadaR gittim ama nedenSe hiç görmedim bu canavarı bölge halkının bile haberi yok benim memleketimdeikler görmediyse bu haberi yapanlar nerden görmüş çok merak ediyorum.
Çaktırma kardeşim bu bir reklam kampanyası..anladın.herkes biliyor öyle bişiy olmadığını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...