Işte ünlülerin birbirinden ilginç okul anıları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
Işte ünlülerin birbirinden ilginç okul anıları
İŞTE ÜNLÜLERİN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ OKUL ANILARI


Öğrenciler bugün okul sıralarını doldurdu. Biz de bir zamanlar öğrenci olan ünlülere okul anılarını sorduk. İşte cevapları.


İPEK TUZCUOĞLU

AŞIDAN ÇOK KORKARDIM

Ben çok sakardım ve okulda sürekli yere düşerdim. Bir gün zil çaldı, sınıfa koşarken bir arkadaşım beni itti ve demir parmaklıkların üzerine düşmüştüm. Her tarafım kan içinde kalmıştı. O günü unutamam, çok canım acımıştı. Bir de aşıdan çok korkardım, sürekli kaçardım. Öğretmenlerimden bu yüzden çok azar işitmişimdir.


EBRU CÜNDÜBEYOĞLU

HAYAT DERSİ ALDIM

İlkokulda arkadaşım “Çok ödev yapmışsın” dedi. Ben de fazla yaptığım ödevleri sildim. Sonra bir baktım ödevlerini saklamış. O gün bugündür, kimsenin söylediği lafla hareket etmem.


BERGÜZAR KOREL

SAHNEYE DÜŞTÜM

Konservatuvar ikinci sınıftayken oyunun başlamasına bir dakika kala perdenin arkasındaki ipe takıldım. O koca ip koptu ve sahneye düştüm. Seyirciler çok gülmüştü.


MERVE SEVİ

OKULDAN ATILIYORDUM

Lise son sınıftayken, okul çıkışında kapıya biri tarafından benim adıma bir çiçek bırakılmıştı. Müdürümüz çok kızmıştı. Okuldan atılıyordum. Bunu unutamam.


ALİ POYRAZOĞLU

EVDE DAYAK YiYORDUM

Çok yaramazdım. Öğretmenimiz karnemizi her gün imzalamazsa, yaramazlık yaptığım anlamına geliyordu. İmzalamadığı günler eve gittiğimde dayak yiyordum.


İPEK TENOLCAY

ŞiiRiMi UNUTTUM

İlkokul birinci sınıfta törende şiir okuyacaktım. Günlerce çalıştım ve şiiri ezberledim. O sıralarda babam, İstanbul dışındaydı ama törene geldi. Babamı görünce her şeyi unuttum. Çok utanmıştım ve bir ay teneffüse çıkmamıştım.


KEREM ALIŞIK

BABAM MÜDÜRE HAK VERDi
Yatılı okulda arkadaşlarla kavga etmiştik. Müdür eve gitmemi yasaklamıştı. Babam okula gelince çıkacağım ümidiyle hazırlanmaya başlamıştım. Sonra öğrendim ki babam müdüre “Cezalandırın ve eve göndermeyin” demiş.

bugün
 


Solamente

Üye
güzel paylaşım teşekkürler
 
e_r_EN

e_r_EN

Üye
ilginç tşkerler
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
ilginç yani paylasım için sağolasın
 

jöly

Üye
:ehebazıları komikmiş...sağol..:oke:
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ah o okul yılları ne olsa idi de hep öğrenci kalsaydım:(:agla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt