Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işte ümit karanın kasımpasaya attıgı o eşsiz ve unutulmaz gol..sıcak sıcak görüntüler
Sponsorlu Bağlantılar
worldcild
Üye
Konu Sahibi
işte ümit karanın kasımpasaya attıgı o eşsiz ve unutulmaz gol..sıcak sıcak görüntüler
önce lıg tv sora trt sora bn zaten
link asagıda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Master_Evil
Üye
eywallah saol ilk burda izledim
worldcild
Üye
Konu Sahibi
sende saol arkadasım...gole tum arkadaslar fenerlı bjkli ts li arkadaslr yorum yaparlarsa benı cok mutlu ederler
Ozan
Admin
Muhtesem bir gol gerçekten, fenerin inter e attıgı golden daha basarılı bence
worldcild
Üye
Konu Sahibi
agzından bal damlıo negative walla
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Gol muhteşem zaten ona laf yok. Maça gidecektim bugün iş olduğundan gidemedim. Kasımpaşama yazık oldu
ouSahin
Üye
o kadar da aßartıLcak bir qüzeLLikte ßir qoL deqiL...k.ßakmayın ama öLe..
Fenerli olmayla ne alakası var anlamadım? Görüşler farklıdır birinin beğendiğini diğeri beğenecek değildir. Bu göreceli bir kavramdır.
Holigan bir bakış açısıyla yaklaşmayalım. Bende fenerliyim ama elimden geldiğince objektif yaklaşırım. Nedense bu davranışı avatarında Gs veya FB resmi olan arkadaşlarda göremiyorum. Çünkü gözlerini bürümüş oluyor hırs bana göre.
D3N1Z
Üye
guzel gol ama fb golu ile kiyasliyamam
bu arada ü.karan cok begendigim bi oyuncu kraliniz maf etti onu neyse inssallah bundan sonra
Fenerli olmayla ne alakası var anlamadım? Görüşler farklıdır birinin beğendiğini diğeri beğenecek değildir. Bu göreceli bir kavramdır.
Holigan bir bakış açısıyla yaklaşmayalım. Bende fenerliyim ama elimden geldiğince objektif yaklaşırım. Nedense bu davranışı avatarında Gs veya FB resmi olan arkadaşlarda göremiyorum. Çünkü gözlerini bürümüş oluyor hırs bana göre.
Tamam işte bende onu diyorum. Görüşler farklıdır. Sizin beğendiğinizi neden başkası beğenmeyince hemen fenerlidir diyorsunuz bunu sordum ben?
kurt bey
Üye
ya güüzel golde dün tvde hangi kanalı açsam bu gol baydı yani bu kadar abartılmasıda fazla bence. ben ve diğer 2 ev arkdaşımda galatasaraylıyız ama dün hakketen sıkıldık yani zaten stadyum programı 10 dk bi golü gösterdi sinir olduk valla
ouSahin
Üye
ewet Fanartik Bir Fenerbahçe taraftarıyım...
tamm qüzel qol ama o kadar abartılcak bir qüzeLLiqi yoq ki
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Ayrıca dipnot olarak ekleyeyim. Gol rövaşata değil. Rövaşata havada yapılır. Bunu ilk futbol tarihine sokan Pele'dir ve Pelenin tabirine göre rövaşata değildir.
Ayrıca dipnot olarak ekleyeyim. Gol rövaşata değil. Rövaşata havada yapılır. Bunu ilk futbol tarihine sokan Pele'dir ve Pelenin tabirine göre rövaşata değildir.
konuda rövasata gecmıyorkı zaten.kesın yarım voledir o değilde bn orda espri olsun die fenerlisin galba dedım o arakdasa...ve ayrıca van hoydonk (yazamadım bı turlu) sen avatarında takım abmlemi bulun gibisinden baslayan bi yorum yaptıgın ıcın ben o linki werdım sana..sewgilerımle kalın...
Kuzen
Üye
Bir gol bu kadar tartışılıyorsa demekki güzeldir.Ve bazı arkadaşlara seslenmek istiyorum.Lütfen bu golu hazmedin