İşte Türkiye'nin en pahalı takımı

Sponsorlu Bağlantılar

isinbayeva

isinbayeva

Üye
fenerbahçenin lehine olsa bu şekilde konuşmazlar ama iş galatasaraya gelince eleştiri okları yağar...yani kısacası meyve veren ağaç taşlanırmış...ayrıca iş icraat

cirkinn

Üye
ya bu işte cimbomun gücü

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gerçekleri herkes biliyor böyle gerçek dışı asparagas haberlere inanarak kendimizi kandırmış oluruz:)

Bknz : alex r.carlos lugano , guiza emre belezoğlu ;) sadece bunları görün ve düşünün yeterli ;)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Anlatamıyoruz hala :ehe Kadrodaki futbolcuların bonservisleri toplamı en fazla olan takım GALATASARAY!!!
Bırak Güiza yı falan...Kezman gitti Güiza geldi,al birini vur diğerine :ehe itelediler hala anlayamadın mı geçen sene bu adam 3,5 milyon euro imiş.1 sene gol kralı olup bir iki milli maça çıkınca ve fenerbahçe gibi atlayan takımlar olunca bonservisi 14 milyon euroya çıkıyor böyle :kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bonservisleri değeri bile pahalı değil ;) Nerde pahalı..oyuna cok cabuk gelmişsiniz..:D Guizayı itelediler diyorsan sana birşey diyemem..sen futbol gündemi yerine acaba başka yerleri mi takip ettin acaba :) oda ispanya ligi gol kralı demii:D:D acaba ben mi yanlış biliyom.

Birde siz aldığınız oyunculara bakın:D sonrada bonservis falan filan bırak hoca yaa:D:D:D:D

Lincoln lincoln :D:D:D Sakatlık yıldızı:D

bazıları gider formasını alır bazıları gider kendilerini getirir;) fark bu..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Tam bi skandalsın sen ya :ehe anlatamıyorum vazgeçtim tamam :)
Sanki ben kafamdan uydurmuşum Allah'ın resmi haberi napayım çekemiyosan zorlama :kop: