Niizuma.Eiji
Üye
Ben kendi başardığım şeylerle hava atmayı tercih ederim.Elin adamının yapıp da babamın parasıyla aldığım şeylerle değil.
Bu laftan sonra ne desek boş hünkarım

Ben kendi başardığım şeylerle hava atmayı tercih ederim.Elin adamının yapıp da babamın parasıyla aldığım şeylerle değil.

Bu cihazın yanında her yerde hızlı sarj edebileceğimiz bir cihazı da icat ederler . tabi elektrik olmadan
![]()
o değilde aslında elektriği telefon operatör ün şebekesinden çekecek kablosuz olarak elektrik iletilecek,böyle transparan telefon yapmadan önce benim dediğim gibi bir yöntem yapsınlar tamam biraz imkansız gibi olabilir ama hiç yoktan güneş paneli konulsa hiç fena olmaz...

transparan deyince bir anda abazalık damarım kabardı

E Kenyy sin sonuçta , dikkat et de ölme![]()

androidte var zaten ama hem kullanışlı değil hemde telefonu yorduğu gibi pilide tüketiyor.para etmez yani.bu olayı aslında yazılımla çözebilirler,ana kameranın altında sürekli çalışan bir kamera olacak ve arayüzde sürekli telefonun arkasını gösterecek nekadar zekice değil mi ?![]()
androidte var zaten ama hem kullanışlı değil hemde telefonu yorduğu gibi pilide tüketiyor.para etmez yani.
bu videoda herzamanki gibi fake
Hemen bir ata sözü patlatıyorum. Hayali bir tepsi baklava olacağına, aslından bir dilim yeter...Bence olmaz ama güzel bir hayal.

Hocam sen apple dan fazla uçtun . wi fi ile elektrik mi aktarsınlar![]()