İşte TFF Kararları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İşte TFF Kararları!
3 Temmuz'da başlatılan şike soruşturması yakında takip edilmektedirç Saat 14.00'te Süper Lig başkanlarıyla bir araya geldik ve değerlendirdik. Yönetim kurulumuz toplanarak kararlar aldık.

TFF'den yapılan açıklama özetle şu şekilde:

Bu konuda kamuoyunun soğukkanlılıkla hareket etmesini bekliyoruz. TFF'nin elinde herhangi bir delil ve kanıt yoktur. Herhangi bir işlem de başlatılamamaktadır. Bu konudaki disiplin soruşturması Cumhuriyet Savcılığı'nın iddianamesini hazırlayıp, mahkemece bu iddianamenin kabul edilmesinden sonra başlatılacaktır. Alacağımız kararın herkesi mutlu etmeyeceğinin farkındayız. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. FIFA ve UEFA ile temas içinde olacağız.

Lig planlandığı gibi 5 Ağustos'ta başlayacaktır. 31 Temmuz'daki Süper Kupa finali Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacaktır. Lig zaten tescil edildiği şekilde UEFA'ya bildirilmiştir. Bir bildirim yapılmasına gerek yoktur UEFA'ya. UEFA ve FIFA ile temas halindeyiz. Birlikte hareket edeceğiz. Kulüpler bu durumdan en az zararla nasıl çıkarız, bunu düşünüyorlar. Biz Türk futbolunu bu durumdan en az hasarla çıkarmaya çalışacağız. Bize güvensinler. Takımlar Şampiyonlar Ligi'ne lig sıralaması nasılsa öyle gidecek"
 

India

Üye
Bir takımın başkanı şike yaptığı için tutuklanıyor federasyon hala elimizde delil yok diyor bu nasıl iş anlamadım
 
Toplu temizleme olacak galiba öyle görünüyorum ama şunu içtenlikle söylüyorum hak yerini bulsun aziz yıldırım ve diğerleri temizlensin (Eğer Şikeyi Gerçekten Yaptıysa)
 
M.A.Aydınlar: "Aziz Yıldırım'a yaptığımz ziyaret tamamen insani bir ziyarettir. Kulüp başkanıdır, benim de kulübümün başkanıdır"
 

India

Üye
birinizde gsli çıkın arkadaş
 
oldu btti.geçmş ola.fb taraftarna uzuldum .sanki bşka gündem yok şike şike federasyn ne ddi taraftar naptı vs vs..
 

Burak

Üye
yazık oldu ya türk futboluna.
 
    Konu Sahibi
haluk ulusoy neydi de şimdi bu başkanı beğenmiyorsunuz?Ortak mütabakatla federasyon başkanı olan birisi,uzun yıllardan kavgası gürültüsüz başkanlığa gelmiş ender kişilerden
 
Murat şu üstte yazdığım cümleyi okudun mu?Durum çok vahim bence.Bir federasyon başkanı böyle konuşur mu?Yemin ederim benim takımıma söylenmesini istemezdim
 
    Konu Sahibi
okudum semih ama bu adam zaten fenerli belki de kongre üyesi,ama karar verirken tek başına da karar veremiyor lütfen bunuda göz ardı etmeyelim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...