İŞTE telefon budur HTC flyer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
İŞTE telefon budur HTC flyer
arkadaşlar akıllı telefon diye ben buna derim ve alaıcam inşallah:oke::oke:

buyrun inceleyin

teknik özellikler ise şöyle

denizci535

denizci535

Üye
daha meegoyu gorelim sonra...

saruman_me

saruman_me

Üye
bununda ekranı maşallah devasa:S

serdarrrr

Üye
Yanılmıyorsam tablet pc bu.Telefon görüşmesi de yapılmıyor.:allalla:

faruktml

faruktml

Üye
Adı Üstünde Flyer :)

Uçuyor HAcii :)

buketcik

buketcik

Üye
özellikleri iyi gibi .ama pek basit duruyo gibime geldi.ne dersiniz.

yalcin33

Üye
20 santim e 12 cantim tam bir eğlence aracı ama herzaman yanında olamaz. 4,5 '' den buyuk ekran cebe gırmez :D

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
hahahah:ehe:ehe evet cebe girmez haklısınız ama tam bir eğlence cihazı 1 gb ram hemde paylaşımsız yani n900 kinin 4 katı ve 1.5 ghz işlemci hemde daha ov yapmadan ne dersiniz ????:naughty::naughty: ekranını zaten demeye gerek bile yok :aha: 17 cm yapıyo nerdeyse tam el içi pc 1024*600 çözünürlük 7inç ekran BU ARADA BENDE SADECE TABLET SANDIM AMA SİMKART ÖZELLİĞİ VAR ARKADAŞLAR

kuavo15

kuavo15

Üye
ama çok büyük be :D

kuavo15

kuavo15

Üye
ben meegoyu görmeden androidi seçemem bide windowslu telefonları ozaman düşünürüm meegonun yeni sitesi

buraya girin tablat veya dizüstü net book ,cep tlf olarak TOSHIBA,ASUS,MSİ,ACER,LG meegoya destek sunacaklarmış ve bazı projelerinde meegoyu kuyllancaklarmış müthiş bir haber ya nokia bıraktı ama yazık oldu nokiaya arayüzler şimöödiden muhteşem olmuş ve toshiba gibi firmanın meegoyu kulanması bence meegoyu ön sıralara çıkaracak bakalım neler olacak nokia bunu neden yaptı hala anlamıyorum halbuki projlerinde inteli devam ettirseydi hatta mixrosoft,intel,nokia 3 ü birlikte işbirliği yapsaydı düşünün artık anroidi,iosu :D :ehe:

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
ben meegoyu görmeden androidi seçemem bide windowslu telefonları ozaman düşünürüm meegonun yeni sitesi

buraya girin tablat veya dizüstü net book ,cep tlf olarak TOSHIBA,ASUS,MSİ,ACER,LG meegoya destek sunacaklarmış ve bazı projelerinde meegoyu kuyllancaklarmış müthiş bir haber ya nokia bıraktı ama yazık oldu nokiaya arayüzler şimöödiden muhteşem olmuş ve toshiba gibi firmanın meegoyu kulanması bence meegoyu ön sıralara çıkaracak bakalım neler olacak nokia bunu neden yaptı hala anlamıyorum halbuki projlerinde inteli devam ettirseydi hatta mixrosoft,intel,nokia 3 ü birlikte işbirliği yapsaydı düşünün artık anroidi,iosu :D :ehe:
son cümlene katılıyorum :ehe:ehe galiba ortaya atom ötesi bir cihaz çıkardı demi o üçlü dev birleşmesinden:aha:

yalnizkalp21

Üye
haci bunu alana kadar laptop alirim cebe sigmaz zaten bu :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Hayırlı olsun kardeşimm

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
:naughty: teşekkürler ama daha almadım dostlarım:naughty:

kuavo15

kuavo15

Üye
nurettin bence sende bekle meegolu cihazlarıı !!!:nono:

denizci535

denizci535

Üye
arkadaslar bosuna baska cihaz almayin Meego kesin gelecek bakin diyorum kimse n900 satmasin... meego cihazlar 1300 asagi satilmaz... n900 piyasasi 850 gorur bakin diyorum...

byMaMe

byMaMe

Üye
arkadaslar bosuna baska cihaz almayin Meego kesin gelecek bakin diyorum kimse n900 satmasin... meego cihazlar 1300 asagi satilmaz... n900 piyasasi 850 gorur bakin diyorum...
walla kardeş yeni aldım hiç te satmaya niyetim yok nr6630 da cihazı almamda yardımcı oldu cihazını bana satmadı ama olsun :ehe ve denizci535 kardeşim senin önerilerine de ayrıca teşekkür ederim :spr

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
walla kardeş yeni aldım hiç te satmaya niyetim yok nr6630 da cihazı almamda yardımcı oldu cihazını bana satmadı ama olsun :ehe ve denizci535 kardeşim senin önerilerine de ayrıca teşekkür ederim :spr

slm muhammet hoca nasılsın ara konuşalım aradabir, msn yi vermiştim zaten. n900 cihazında problem olyursa bilişyosun hebrim olsun görüşmek dileğiyle:oke::yuru

Meego

Meego

Üye
420 gram mı nerdeyse yarım kilo bu cihaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt