evet cebe girmez haklısınız ama tam bir eğlence cihazı 1 gb ram hemde paylaşımsız yani n900 kinin 4 katı ve 1.5 ghz işlemci hemde daha ov yapmadan ne dersiniz ????
ekranını zaten demeye gerek bile yok
17 cm yapıyo nerdeyse tam el içi pc 1024*600 çözünürlük 7inç ekran BU ARADA BENDE SADECE TABLET SANDIM AMA SİMKART ÖZELLİĞİ VAR ARKADAŞLARama çok büyük be![]()

ama kasa ince ha dostum kendi genişte n900 den bile ince inanki. slim kasa
:son cümlene katılıyorumben meegoyu görmeden androidi seçemem bide windowslu telefonları ozaman düşünürüm meegonun yeni sitesi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buraya girin tablat veya dizüstü net book ,cep tlf olarak TOSHIBA,ASUS,MSİ,ACER,LG meegoya destek sunacaklarmış ve bazı projelerinde meegoyu kuyllancaklarmış müthiş bir haber ya nokia bıraktı ama yazık oldu nokiaya arayüzler şimöödiden muhteşem olmuş ve toshiba gibi firmanın meegoyu kulanması bence meegoyu ön sıralara çıkaracak bakalım neler olacak nokia bunu neden yaptı hala anlamıyorum halbuki projlerinde inteli devam ettirseydi hatta mixrosoft,intel,nokia 3 ü birlikte işbirliği yapsaydı düşünün artık anroidi,iosu![]()
:

galiba ortaya atom ötesi bir cihaz çıkardı demi o üçlü dev birleşmesinden
walla kardeş yeni aldım hiç te satmaya niyetim yok nr6630 da cihazı almamda yardımcı oldu cihazını bana satmadı ama olsunarkadaslar bosuna baska cihaz almayin Meego kesin gelecek bakin diyorum kimse n900 satmasin... meego cihazlar 1300 asagi satilmaz... n900 piyasasi 850 gorur bakin diyorum...
ve denizci535 kardeşim senin önerilerine de ayrıca teşekkür ederim 
walla kardeş yeni aldım hiç te satmaya niyetim yok nr6630 da cihazı almamda yardımcı oldu cihazını bana satmadı ama olsunve denizci535 kardeşim senin önerilerine de ayrıca teşekkür ederim
![]()