yalnız ikinci video arapça aynı eleman çekmemiş aniden tüm nokia çalışanları belle sızdırmaya mı başladı yoksa bunlar testerlar için sunulan belle mi tester videoları mı merak ettim.
yalnız ikinci video arapça aynı eleman çekmemiş aniden tüm nokia çalışanları belle sızdırmaya mı başladı yoksa bunlar testerlar için sunulan belle mi tester videoları mı merak ettim.
nokia stratejik anlamda sessizce ilerleyişini sürdürürken bir çok müşterisini kaybediyor ama böyle şeyler ortaya çıktıkça kullanıcılar rahat bir nefes alıyor...
kucuk bir ihtimal agustos sonunda anna dan hemen sonra gelebilir demis eleman. bana kalirsa agustos sonunda gelmezse nokia yine erteleye erteleye delirticek bizi
sadece varsayımlar dostum ben hiç mi hiç emin değilim ne zaman çıkacağından ben videoyu yükleyen nokia çalışanının sözüne dayanarak konuşuyorum, bu sene içinde çıkabileceğini söyledi.
yani kusura bakma ama son 10 mesaj icinde neredeyse herkes farkli bir tahminde bulunmus, bunu gorup de umutlanan adamin aklindan suphe ederim videolar cikmaya basladi yakinda nokiadan bir aciklama gelir