benim k800 ünde imeisini değişebilirmiyiz...
SelmanTE Üye ibonline' Alıntı: ama programı indirdim güncel son modeller yok Genişletmek için tıkla ... bende tam sana PM atıcaktım şimdi buraya bak diye. ben de indirdim. çok yararlı bi program ama güncel modeller mevcut deil. ama yinede tşkler exalans
ibonline' Alıntı: ama programı indirdim güncel son modeller yok Genişletmek için tıkla ... bende tam sana PM atıcaktım şimdi buraya bak diye. ben de indirdim. çok yararlı bi program ama güncel modeller mevcut deil. ama yinede tşkler exalans
ibonline Üye _CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: bende tam sana PM atıcaktım şimdi buraya bak diye. ben de indirdim. çok yararlı bi program ama güncel modeller mevcut deil. ama yinede tşkler exalans Genişletmek için tıkla ... k800 ün hala kapalı ama galiba yurt dısına cıkıp gelen bir akrabamın pasaportu üzerinden kayıt yaptırıcamolsa süper olur...Tk da kayıtlı olucak...
_CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: bende tam sana PM atıcaktım şimdi buraya bak diye. ben de indirdim. çok yararlı bi program ama güncel modeller mevcut deil. ama yinede tşkler exalans Genişletmek için tıkla ... k800 ün hala kapalı ama galiba yurt dısına cıkıp gelen bir akrabamın pasaportu üzerinden kayıt yaptırıcamolsa süper olur...Tk da kayıtlı olucak...
pfffamq Üye beyler ben nokia kullandıgım için işime yaramaz ama sonyericson lular için guzel bişiye benzio.eline sağlık
beyler ben nokia kullandıgım için işime yaramaz ama sonyericson lular için guzel bişiye benzio.eline sağlık
youngprogrammer Üye bence bu tür programları çok kurcalamamak yararlı telefona bişi olur allah korusun ben severim telefonumu:P
bence bu tür programları çok kurcalamamak yararlı telefona bişi olur allah korusun ben severim telefonumu:P