İşte Semih gerçekleri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
İşte Semih gerçekleri!


Fenerbahçe, Semih Şentürk ile sözleşme yenileme konusunda ağır davranırken, milli golcü köprüleri atmaya doğru ilerliyor. Yönetim, geçen yıl kulübünü federasyona şikayet etmesi ve sık sık medyaya yansıyan transfer spekülasyonları yüzünden golcü futbolcuyla imzaya yanaşmıyor.

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe ile Semih arasındaki ilk kriz, tecrübeli futbolcunun, Türkiye Futbol Federasyonu'na, kulübünü şikayet etmesiyle çıktı. Sözleşmesindeki uzatma opsiyonunun kendi lehine olduğunu düşünen ve bu nedenle Fenerbahçe'yi şikayet eden Semih, bu girişiminden pişmanlık duysa da, Başkan Aziz Yıldırım'ın kara defterine girmekten kurtulamadı.


Semih'in 1 milyon 250 bin Euroluk ücretine zam yaparak yeni mukavele öneren sarı-lacivertliler, bu koşulları yıldız oyuncunun kabul etmeyeceği bilinciyle hareket etti. Semih'in menajerliğini yapan avukatının özellikle her transfer döneminde kendilerine birçok teklif geldiğini basına bildirmesi de yönetimin tepkisini çekti.


Kritik goller atıp, son şampiyonlukta önemli katkıları olmasına karşın Semih ile sözleşme yenilemekte isteksiz davranan Fenerbahçe, golcü oyuncunun, Galatasaray ve Trabzonspor isimlerini de gündeme getirerek pazarlık masasında elini güçlendirme girişimlerinden rahatsızlık duydu. Semih'e küçük bir zamla yeni sözleşme öneren sarı-lacivertliler, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın isteğine rağmen başarılı oyuncuyla nikah tazelemedi.


PEKTEMEK ALINSAYDI GİDİYORDU
Yönetimin, sezonu hiç oynamadan bitiren Uğur Boral'ın kontratını 1 yıl uzatması da, Semih'e mesaj olarak algılandı. Geri adım atmayan sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş'a kaptırılan Mustafa Pektemek'in transfer edilmesi halinde Semih ile masaya dahi oturmayacağı kaydedildi.
Sözleşmesinin uzatılmaması nedeniyle üzgün olduğunu açıklayan milli futbolcunun, teklif edilen yıllık ücreti de düşük bulduğu ve anlaşma sağlanamaması halinde Fenerbahçe ile yollarını ayıracağı vurgulandı.
 
arslansem

arslansem

Üye
Yahu ben Semih'le anlaşıldı diye okudum hatırlıyorum :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt