<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Tragedie' Alıntı: paylaşım için teşekkür onca askerimizi Şehitverdiğimiz Vatan topragına bizlerde aynı şekilde sahip çıkalım şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum Genişletmek için tıkla ... mekanLarı ceNNeT oLsun dinccine' Alıntı: şimdi bizi biz yapan unsurlara sahipsek bunu aziz Şehitlerimize , TSK ya ve tabiki Ulu Önder ATATÜRK ümüze borçluyuz bu vatan için canını veren herkeze sonsuz teşekkürler Genişletmek için tıkla ... EVET +1 Petite Fille' Alıntı: cok guzel Genişletmek için tıkla ... teşekkürLer Fairy' Alıntı: çok güzel mert emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... sayenızde abLac^M.
Tragedie' Alıntı: paylaşım için teşekkür onca askerimizi Şehitverdiğimiz Vatan topragına bizlerde aynı şekilde sahip çıkalım şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum Genişletmek için tıkla ... mekanLarı ceNNeT oLsun dinccine' Alıntı: şimdi bizi biz yapan unsurlara sahipsek bunu aziz Şehitlerimize , TSK ya ve tabiki Ulu Önder ATATÜRK ümüze borçluyuz bu vatan için canını veren herkeze sonsuz teşekkürler Genişletmek için tıkla ... EVET +1 Petite Fille' Alıntı: cok guzel Genişletmek için tıkla ... teşekkürLer Fairy' Alıntı: çok güzel mert emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... sayenızde abLac^M.
Dawn Emekli Yönetici duygulandım şehitlerimizin katilleri ne yazıkkı su an elini kolunu salıyarak geziyorlar üstelik adamlar kahramgibi karşılandı yazıklar olsun
duygulandım şehitlerimizin katilleri ne yazıkkı su an elini kolunu salıyarak geziyorlar üstelik adamlar kahramgibi karşılandı yazıklar olsun
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Engin_4433' Alıntı: duygulandım şehitlerimizin katilleri ne yazıkkı su an elini kolunu salıyarak geziyorlar üstelik adamlar kahramgibi karşılandı yazıklar olsun Genişletmek için tıkla ... +1 aynen abi yazıklar olsun --------------- Ekleme --------------- Engin_4433' Alıntı: duygulandım şehitlerimizin katilleri ne yazıkkı su an elini kolunu salıyarak geziyorlar üstelik adamlar kahramgibi karşılandı yazıklar olsun Genişletmek için tıkla ... +1 aynen abi
Engin_4433' Alıntı: duygulandım şehitlerimizin katilleri ne yazıkkı su an elini kolunu salıyarak geziyorlar üstelik adamlar kahramgibi karşılandı yazıklar olsun Genişletmek için tıkla ... +1 aynen abi yazıklar olsun --------------- Ekleme --------------- Engin_4433' Alıntı: duygulandım şehitlerimizin katilleri ne yazıkkı su an elini kolunu salıyarak geziyorlar üstelik adamlar kahramgibi karşılandı yazıklar olsun Genişletmek için tıkla ... +1 aynen abi